IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 107>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2006 во 08:29
Girl^^ ima nov avatar i potpis-bravo zenska aktivna si nema sto
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2006 во 21:32
strumfce i mene mi se dopagja noviot potpis,ama na eden od moderatorite ne, zatoa morav da go smenam za da ne dojde do karanje 

by the way beleg fala za ubavite zborovi   i mene mi se dopagja tvojot potpis i avatar bidejki izgleda mnoooogu iskreno i dobrodusno
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2006 во 22:34
ја сеа приметив и синдарела има нов аватар
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2006 во 22:36
Originally posted by bosab bosab напиша:

ја сеа приметив и синдарела има нов аватар

тоа значи дека добро забележуваш!само што го сменив .... пред 10 минути!
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2006 во 19:01

Naj avatari:

bosab ,maja, beleg, brza, ghost ,angle, sindarela ,strumfeta, veni vidi vici, maro i girl^^^ ;najkul potpis maja romanticna dusa, poslem angle najtipka, sindarela i strumfeta

Изменето од MisIcA
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2006 во 20:09
oooo Sindarela super avatar imash
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2006 во 21:17
Еве и јас да ви се пофалам со мојот нов потпис!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2006 во 23:44
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Еве и јас да ви се пофалам со мојот нов потпис!!! 

Odlichno 

Dobar potpis!!!
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 00:35
i cecka ima nov avatar ----trala-la-la
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 19:52
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

lele lele ke go zaboravav NRGMKD koj ima nov potpis i bas mi se dopaga

Фала Штрумфииии!!! МЕ поцрвенеее!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 15:31
Кажи ми како можам јас да загинам?!?! Нема шансиии!!!! 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2006 во 17:50
da i jas vidov deka beleg ima nov potpis, bas ubavo
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2006 во 21:38
MOZI EDNA POMOS:

NE ZNAM KAKO GIF ILI SLIKICKA DA KLAM KAKO POTPIS DALI MOZI NEKOJ DA MI KAZI KAKO??? PLSSSSS
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2006 во 09:38
па дај помогнете ми да си најдам потпис што ке ми одговара на аватарот па се убив од барање и ептен сум неодлучна
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.