IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Можно ли е да се заљубиш за еден месец?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Можно ли е да се заљубиш за еден месец?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 31>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2007 во 20:37
Originally posted by brza brza напиша:

ajde sega,...kazi vo koja se zaljubi?,....ili mozebi vo koj?ConfusedLOLLOL

cudo edno kako znaes da verglas edno te isto deneska
abe ti netreba da citas so pisuvat drugi
LOL- da be da pederi sme i ti i jas-- i prekini za denes dosta e
LOL

Изменето од anakin - 07.Јули.2007 во 20:37
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2007 во 20:45
ajde,ajde,...ne ti verglam poveke,...uzivaj vo ljubovta,...LOLLOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 01:11
Abe moze e mozno i za pomalce od mesec,no isto taka za pomalce da se odljubis...Mnogu pomalce!
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Anetce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anetce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 03:52
jas tesko se zaljubuvam ama tolku moze da se zatreskam vo nekoj ako mi se svigja kakov karakter ima...na primer eve sega pred 2 nedeli pocna da mi se svigja eden tip i tolku mnogu me zapali so karakterot so iako e 1 godina pomal od mene bi sakala da mi bide decko :))))

ama steta so tipot ima zenska i odi so nea 1 mesec a plus i jas septemvri ke odam za germanija i ke mi bide uste potesko.....zatoa ke si sedam mirnicka :)))

a BY THE WAY ne e vazno vremeto vazni se custvata
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2007 во 22:00

Ej i ja idam natamu nekade u septemvri,pa moze ke se vidimeWink, pa kje bide moze nesto,hehe,sto mu znaes....

In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 00:18
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

абе можно е и за една секунда не бираш ти кога и за колкуLOLLOLLOL

Ако не бираш ти, тогаш кој бира за тебе?

Сум видел некој да биде привлечен за една секунда, да биде шармиран за една секунда, да се заинтересира за една секунда, да се затреска за една секунда, да се возбуди за една секунда итн. ама немам видено некој да се заљуби за една секунда.
Еден од знаците дека некој човек достигнал емотивна зрелост е моментот кога ќе сфати дека љубов на прв поглед не постои Wink

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 00:37
,...i tuka greshish,...kako i na drugo mesto,...samo,..ajde,..Big%20smile
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 00:45
ova ko da nekoj prasa mozno li e da zatrudnis za eden mesec ?
www.hjspain.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2007 во 00:48
bash taka,...mnogu glupavo prashanje,...
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2007 во 20:26

Auuuuu uba tema me zagolica odma.E aj ne napisi nekoj zbor....ko dusata ti saka?Smile

Abre ne da e mozno nego ako ne e taka moziT i da si vo nekoja zabluda.Pa zgora na se da se zapoznajs na net..
Malku mu ja zafrknavme statistikata so muceto moe na tie sto ja pravele za net romansite.Si furame 200 na sat,ich gajle da se nemalo!!
Eeee sega saka tro poke trud seto to da se bazira na zdravi temeli.....ama sega temelite se aseizmicki gradeni pa nemozi nikoj da gi srusi!!LOLLOLLOLLOL

ALL WE NEED IS LOVEHeart=========>
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 14:48
Mozno e,jas se zaljubiv za uste pokratko vreme!
Кон врв
bissan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јули.2007
Локација: Belgium
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bissan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 16:49
moze i toa kako jas se zalubiv za edna nedela
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2007 во 17:40
Јас знам за луѓе што се заљубиле за 1 минута, а потоа 1 година го проколнувале својот "љубовен" партнер LOL
Не сугерирам ништо, има и исклучоци, барем вие погоре така велите, јас не би се залетувал до толку, особено ако знам дека сериозниот избор има и сериозни последици.
Сакам да кажам дека е мудро да го запознаеш подобро партнерот пред да се затрескаш во него/неа. Сакале ние или не, сите носиме маски кога се запознаваме со другите, а недела време или месец дена според мене е малку време за да се тргнат маските, но можеби ако и двајцата се отворени и зрели личности, хмм можеби еден месец и не е така премалку...

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 01:13
се е можно Smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.