|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика | страница <1 89101112 77> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јоки.извини шо не ти втративпорано, имав работанешто.А ова во врска со цд-ава, не можам да ти ги дам, зашто од брат ми се и го прашав него и ми рече не.Бројов твој е? ...не сум добила ваква порака досеа...типов ме прашвеше за бројот, му го дадов и се Бројов твој е?
. |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе тој ми рече нека ти дајт цеде празно и ке и ги снимиш, зашто овие две на никого ги немат даено, зашто единствени му се.Важит ке го запишам бројот твој... абе ајде...охридски муабет со дупка |
|
Точачиња.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дојди во Лисице на журка, тури пепел на се и иди веднаш:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Крени ми
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1
Изменето од Maro |
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе мрфут што бараше толку рано денес на Рекорд? Ја поминувам со кола и те гледам те*е таков банту црнец сам чека автобус! Ко оние од БОБ след беше..........Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц другар да те помеша со некоја црнчуга пошто сме имале исти јакни, што ти прави тревата, а ја тоа време сијам топови не ме будат
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро бе копук, до кога да те чекам, до кога ќе ми ги рушиш сите планови, да ти ибам тоа копукот!!! Напомена-Оваа СМС порака е од едно мое другарче, кое по грешка ми ја испратило мене!!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иди одма у mambo на кафе
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golem pozdrav od mojot nov Sony Ericsson! Probaj sega da me fatis nedostapen. Ako si doma, vo 22:50 h na A1 ke go ima tvojot omilen film. Prijatno vece.... |
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas, emi l i ev****** ke bidime vo 8:30 kaj ohridska banka. pisi dali ke idas
ko se dogovaravme za bogojavljanie... |
|
Точачиња.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni jas ne sum tolku na mirc,te cekam mail da pisis,ama te nema nekako,ok e za tebe nzma deka si mrzla.za stranata ne ja znaev super e,ama znaes deka poveke gi skaam drugite,ovaa e nekako po ko za tebe.aj ke ti pisam mail,a ko ke mozes da zboris titni mi od doma ke ti se javam,pozdrav |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znaev,a na tebe ne ni smetam voopsto zato so znam deka slikite si gi sakas pojke i od mene,ko ke sakas da izlezime javi se |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
farino vodi me i mene na svorka
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na svorka be
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |