![]() |
|
Дали и колку сте заљубени ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Автор | |
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кажи како се затреска. Јас не можам да се заљубам, после последната. Многу јас сакав и сега ми се чини дека повеќе не можам да сакам.
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
epa aj cestito:)
|
|
![]() |
|
babun ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
taka sum zaluben sto mi e strav da pomislam na "najlosoto " vo lubovta, mislam deka najgolemite uspesi vo zivotot gi postigam otkako ja sretnav najgolemata lubov vo mojot zivot. Da si zaluben e mnogu ubavo , a da priznaes oti si zaluben e gordost.
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Fala vi na cestitkite
![]() ![]() Изменето од Dana - 07.Јануари.2007 во 22:14 |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
ne sum zaljubena...
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Da, zaljubena sum i toa podugacko vreme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
DA SUM ZALJUBENA A i SUM LJUBENA. A KOLKU NEMOZAM DA NAPISAM ZATOA SHTO NEMA ZBOROVI ILI KOMPARACIJA ZA DA TI DOLOVAM KOLKU SUM
![]() pozz ![]() Изменето од macenceto - 26.Декември.2007 во 19:33 |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sum mnogu...zaljubena i iskreno sakam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Zaljubena da ..... ama ne sum izmerila kolku e toa , kaj se meri i kako?!?!?!?! Moze nekoj da mi kaze
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
мноооооооооооогууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
zaljubena sum....
kolku? ne e vazno....voopsto ne me interesira kolku! bitno e vnatresnoto cuvstvo... ![]() ![]() ![]() |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...love's in the air, i can see it in your eyes...
![]() |
|
![]() |
|
brigitte ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
sum ama vo granicite na normala, ne neso da pagam u nesvest....
|
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Da, epten
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |