|
„ДАЛИ ДЕНЕС РАЗГОВАРАВТЕ СО ВАШЕТО ДЕТЕ?'' |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | ||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I sin mi e rakce, prekrasen e, samo ponekogas znae taka da zadocni so reakcijata!
|
||
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хех, блубел, нормално дека е прекрасен...
Па син ти е мајкуму стара, која мајка не го вика истото за синот? онтопик (ако е онтопик): брза најверојатно е колку стариот, начукал мојов 45 и ги реди уште и се повеќе и повеќе забегува... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste sabajleto..
|
||
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo na telefon, ..... Aj sto me budis, spijam,..caoooooooooo!
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со едниот ДА, со другиот уште не. Ќе го чекам да кај сабајле да се вклучи на скајпот
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odsabajle i so dvajcata ., onaka mamurni im kazhav shto za denes dodeka ne se vratam i mnogu si gi
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
''сеуште не ''
инаку разговарав со неговата мајка
|
||
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razgovarav i me izmacka so boicite
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во моментов само јас говорам ,а моето дете или ќути или ми одговара на бебешкиот јазик
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Razgovaram... ama toa povekje mi lichi na monolog Oni vo pubertet, jas vo klimaks(shto da "pricham") |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opa iha ., vo najubav period ste sega ., nikoj nigogo ne slusha ., i site zadovolni/sry., viki.,., only joke/
kako da ne ., tripti na telefon ., edniot se javi za sovet ., drugiot dvapati za shushki ., mu trebale ., da be se otepavme zborejki |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas razgovaram ona pee
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех ИДИВИДИ.......... Еднаш напишав во една писмена работа, а пази бев само 5-6 одделение...
Почувствувано на своја кожа.....па напишано.. Родителите во трка по парите забораваат на домот и топлата прегратка. Во замена за тоа им ги нудат парите и лажните ветувања на своите деца. Разговарајте секој ден со вашите деца. Колку и да не го сакаат тоа, им годи. Ја чувствуваат вашата близина.
|
||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |