IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што ве привлекува повеке изглед или карактер?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ве привлекува повеке изглед или карактер?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 37>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 01:05
јас сум ружен ко ајвар, и тоа лански..а карактерот ми е шо да ти рапсраам, дибег (на попај другар му)... ама џабе. не знам што им е на форумџикиве, ко слепи да се па запнале ајде па ајде.. особебено оваа Ми...ај не е битно.
Пред некој ден се мачкав и со концетрат од стрептококи за да нафрлам бубулици по лицево, а учев и нови псовки, сељачки финти и најнови шабански песни.. па ваљда тоа ќе помогне инаку не се издржува вака, ме искушуваат да идам на полигамија, а тоа не е добро.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 01:09
Темперамент, пред се.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 01:13
IZGLED BRAT..TO TI E KARAKTER
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 01:15
Originally posted by zagor zagor напиша:

IZGLED BRAT..TO TI E KARAKTER
Тоа ти е Карактер + Темперамент.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 01:17
АЈ,АЈ ...И ТЕБЕ ЌЕ ТЕ ..ZEZNAT
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:48
Originally posted by zagor zagor напиша:

АЈ,АЈ ...И ТЕБЕ ЌЕ ТЕ ..ZEZNAT

,.........SAKAS DA KAZES DEKA I TEBE TE ZEZNALE??????.NE NE изненадувањеплазење
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 12:06
Карактер - тоа може и да е менлива работа, но Изглед - тоа е сигурно минливо! Сепак бирам карактер, таму промените не се толку драстични!смеење

Изменето од keti72 - 22.Декември.2007 во 12:06
Keti72
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 12:36
odgovara i tuka postov

okolu dusata ima materija- oblikuvana od vekovite
covek saka da ja dopre dusata
se e ubavo
se dodeka ne oseti potreba da ja dopre materijata
no taa e dinamicka- dusata ja ili razubavuva ili nagrduva
deluva od vnatre i se vizuelizira od nadvor
i sekogas koga kje ja dopres materijata od nadvor- mozes da osetis dusata vnatre
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 10:29
Eve go i moeto skromno mislenje:
Na mazot definitivno mu e biten samo izgledot - nieden maz ne ocekuva od devojka sto izgleda kako Adriana Lima na primer ,da ima neznam kakvi intelektualni sposobnosti. Takvata devojka si ima svoi kvaliteti pred koj sekoj maz ostanuva bez zdiv i vednas mu se diga ... pritisokot
Za zenite e bitno kolku nulli ima pozadi prvata brojka vo vasata bankarska smetka. Ziva vistina. Edna top-manekenka se zabavuvala so nekoj tip koj bil mnogu ponizok od nejze. Koga ja prasale zosto se zabavuva tokmu so nego koga e toj tolku pokus od nejze taa odgovorila- oooo, ne toj voopsto ne e pokus od mene - cifrata na negovata smetka pravi da go doziveam kako najvisokiot i najubaviot maz na svetot. Ete preku primerov sakav da kazam kako zenite ja dozivuvaat maskata nadvoresnost i nejziniot karakter.
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 13:19
samo na kratko procitav nekolku komentari i site pisuvaat deka karakterot im e vazen... hmmm edno prasanje na site tie... zamisliete vi se priblizuva zena/maz koj/koja ne e voopste vas tip ( po izgled) vie vi ja smetale duri da grd/grda, dali bi dozvolile da go upoznaete negoviot/nejziniot karalter? Jas lisno mislam deka ne. Sekoja osoba gleda na izgledot ( na prv pogled ) a posle e karakterot! posto koga ke upoznes nekoj ne znes odma (prv pogled) kakov karakter ima. bar taka mislam jas!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2007 во 13:46
Sekoja sto ke me nasmee, ke go ima moeto srce
Кон врв
Cool_Angel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cool_Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 10:58
Na prvo mesto karakterot, a na vtoro izgledot, poso pokraj karakterot doaga izgledot
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 11:46
Originally posted by seka seka напиша:

samo na kratko procitav nekolku komentari i site pisuvaat deka karakterot im e vazen... hmmm edno prasanje na site tie... zamisliete vi se priblizuva zena/maz koj/koja ne e voopste vas tip ( po izgled) vie vi ja smetale duri da grd/grda, dali bi dozvolile da go upoznaete negoviot/nejziniot karalter? Jas lisno mislam deka ne. Sekoja osoba gleda na izgledot ( na prv pogled ) a posle e karakterot! posto koga ke upoznes nekoj ne znes odma (prv pogled) kakov karakter ima. bar taka mislam jas!
E, zatoa vikaat VTORIOT pogled e najvazhen!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 23:33
Originally posted by seka seka напиша:

A STO SE SLUCUVA SO ONIE KOI KOMUNICIRAAT I SE ZALJUBUVAAT NA INTERNET?
KOGA KE SE SRETNAT, IZGLEDOT KE BIDE NESTO STO SAMO OSTANALO KAKO ZAPIRKA VO CELATA PRIKAZNA.
people are strange
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.