|
А како знаете кога некој веќе не ве сака |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobro znam koga ne me sakaat.... i mnogu dobro znaat koga ne gi sakam
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За разлика од вистинска војна, жртвите на љубовната војна страдаат од промашувања. |
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vdi sea,ima mnogu pokazateli deka ne te saka veke,a toa e mn jasno koga ke se namalat porakite i pomalce te bara,so toa pokazuva deka ednostavno u skoro vreme ke ti kaze deka ne te saka i deka e vreme da raskinete..
ne razgovarate za idninata veke,ne se gleda so tebe posle 10 godini,postojano izbegava temi koi se so seriozna ozbilna sodrzina... |
|
Do not play with the viper
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игнорирањето е меѓу најголемите показатели...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога некој ќе нè остави сите пријатели ни велат: „Како не знаеше?„ Прочитајте какви знаци покажува некој кој планира да ја прекине врската. Разговорот го завршува многу чудно
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рамнодушността обично се гледа и од авион
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме банира
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednostavno se primetuva..........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............такво чувство е многу силно и се усеќа рано-рано. Намалуваат состаноците,телефонните разговори ,сексот ......усеќа се некаков внатрешен лад
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne te saka koga ne te stipnuva koga vrvi pokraj tebe,ne te udira po zadnikot od milost,ne ti namiga so okoto i tivko ti veli aj....ne podgoltnuva koga si preubava,nema nasmevka,nema oci milni,nema rucek zaedno i mozam da brojam do beskraj.......
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema takov
|
|
vivi
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како знаете дека ве сака?
Зар постои упатсво со објаснување, нацртано како шаблон?!?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Размислувам...
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |