![]() |
|
Или си прв или втор ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
ne e vazno dali e prv ili vtor,kalapceto da se pogodi
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
vazno e da si posleden
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
eh za ova gospod ubajni da ti dava ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lucky lu ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
DO PRED NEKOE VREME ZENIVE IM BESE FRAZATA VTOR SI MI...ALI KAKO STO NAPREDUVAME POCNA VEKE I SO TRET TOA E DOBRO ....NA PRIMER...ABE MALA BEV EDEN ME PRELAZA OD MAALO ,POSLE DUGACKA VRSKA IMAV AMA NISTO SO NEGO I EVE TI SI MI SEGA.:)))))))))))
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
podobro da si sekogas pretposleden nego sekogas vtor
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Коj се смее последен ,се смее наjдобре ......
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
лошо е да бидеш бројка ....... секогаш ќе те мачи едно исто прашање ..... уште колку ќе има после тебе ...... најдобро е да си единствен ...........
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ILI PRV ILI VTOR
TRETO NEMA ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
што му е лошото да си втор...барем жената веке ке има некакво искуство... но и ке може да споредува...хммм...тоа со споредуването не е баш на убаво...но што знам...може маjсторот да доага од вториот обид.
а уствари...тоа дека е втор...жената го кажува за утеха...и така на секоj пореден втори. Ете jас например не сакам да давам утеха никому...па си кажувам под коj броj во списокот е... ![]() Абе...се шалам. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Прво само несигурни типови прашуваат такви работи а друго што ако му казеш- чекај да избројам, па броиш, броиш, броиш и му ка`еш па околу 20 негде му доаѓаш, неофицијално.
И? Што ќе се фрапира демек, бегај бе ајде. Ај ние да земем да им ги броиме на ма`ите со колку легнале, па уште и без заштита, ептен ќе биде интересно.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Koja saka da izlaze i da si skire, ke pocne da ti kazuva koj si i po red. Nema potreba i da ja prasas, sama ke si kaze odokolu. A toa e 100% vtor, maksimum tret.
![]() Jas mislam nema vrska koj e po red, samo da ne e epten bez oset ![]() GlenKlouz na toa sto prasa eve uste edno prasanje: -Zosto zena koja si e po "sportot", ja vikaat orospija, a maskoto mangupce ? ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako si prv znaci moras da se zenis so nea. AKo si vtor znaci veke e mazena.
|
|
![]() |
|
hotboy-mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
hahaaha top e temata!
ja koga ja prasav kolku imala pred mene, ona rece 0-2. i normalno, ja si mislev deka se 2. posle toa rece deka bil samo eden! i zasto me laze? mozda zasto jas i rekov deka sum imal mnogu, a ne e tocno? ama ne i priznav deka e laga, uste zivee u iluzija :P hehehhehe pozdrav |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |