|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | ||||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па затоа и така мислиш за латас затоа што не сакаш ни да слушаш ни да гледаш само сакаш да судиш е кинг тоа така не оди јас само би кажал уште ова (зад секој добар коњ прашина се дига) |
||||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
do koga konjot ke diga prashina dodeka se smeni vlasta ili koj dava poveke ajde....site go znaeme Latas koj beshe i kakov e |
||||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
добро секој си има право на свое мислење мене ми се допаѓат вестите со латас и нема да ви наметнувам и вас да ви се допаѓат не сме за тоа овде
Изменето од bingo - 15.Март.2010 во 18:10 |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
super e bas mi e interesen covekot, nema gajle car.............redovno gledam vesti na site televizii no so latas gi obozavam vestite....
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Атак врз здравиот разум.
Затоа не го гледам. |
||||
Nelson Pike
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
добар си е човекот, добро се снавоѓа.
|
||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Една работа ме чуди за тој дневник... Како е можно Латас да не овозможил коментари за дневникот..како во весникот Вечер..да си каже народ што мисли..ПО можност ПОСЛЕ дневникот!!!! а ако има многу коментари ко у Вечер може и екстра коментари пред дневникот. Ма нека се искаже народот што мисли за информациите што прв ни ги доставува Латас.
|
||||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aren e dnevnikot samo kaj nas pocnaja poretko da gledat vesti
|
||||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Човекот си ја сработува домашната работа - која му ја задава власта.
А, ако е и некој друг? Ќе дознаеме кога другите ќе дојдат на власт! |
||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Interesno e koga ke kazat na Latas vlasta mu kazuvala kakvi vesti da prezentira...
Ama koj im kazuva na Ai i alfa kakvi vesti da kazuvaat...tie da ne se nezavisni ili niv ne gi gledate....da videte sto e anti propaganda..... |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еј нема потреба да се трудиш да им докажиш нешто се тие се во право ама добро изгледа сител е нај гледана тв па затоа се такви |
||||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да живее Латас, ама како наподот- нема да ја фали власта како било се мед и млеко.
Пропаганден дел од машината за пропаганда на премиерот? Кога ги фалеше другите беше гнида, сега демек нив ги фали и станал златна бубачка. Реков бубачка - можеби е???? . Барајте нови идоли и нови идоли и нови идоли ...Макар ги направеле од го...!. Да живее ненормалноста. |
||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од каде дозна ти дека Сител е најгледаната телевизија? О д сигурни извори а?Од Латас хахахаха.. Темава не е за А1 или алфа и не ми е јасно што ги спомнуваш. Отвори тема за нив па ке дознаеш што мислам и за нив. |
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мене ме нервираат три работи..... - не знам што толку му се бендисува да ја шиша косата поточно шишки- права линија од крај до крај на главата... -не знам што му е финтата да погледнува на часовникот, а се уште не почнал.... кога тоа некој го прави по долг исцрпен говор...значи се труди да го запази твоето ценето време... кога тоа некој го прави , а уште не почнал или шо се вели по три минути говор....значи со еден збор ,,не сте интересни,,.... - во своите спикерски почетоци стилот на презентација му беше вистина препознатлив и единствен ( без разлика од содржината).... ме потсеќаше на Џамбазов , така штосен.... но денеска мислам го изгуби тој филинг на граница на ,,штосно,, преставување на вестите.....забегувајќи во незгодна , непријатна некогаш безобразна своемислена презентација... Баш штета........... |
||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |