IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дневник со Латас
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дневник со Латас

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 4,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 18:00
Originally posted by KING35 KING35 напиша:

Originally posted by bingo bingo напиша:

toa ne e dnevnik .....toa e cirkus

зависи како ги гледаш работите

vo toj dnevnik nisto ne gledam i ne slusham

па затоа и така мислиш за латас затоа што не сакаш ни да слушаш ни да гледаш само сакаш да судиш е кинг тоа така не оди јас само би кажал уште ова (зад секој добар коњ прашина се дига)
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 18:02

toa ne e dnevnik .....toa e cirkus

зависи како ги гледаш работите

vo toj dnevnik nisto ne gledam i ne slusham

па затоа и така мислиш за латас затоа што не сакаш ни да слушаш ни да гледаш само сакаш да судиш е кинг тоа така не оди јас само би кажал уште ова (зад секој добар коњ прашина се дига)

do koga konjot ke diga prashina dodeka se smeni vlasta ili koj dava poveke ajde....site go znaeme Latas koj beshe i kakov e
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 18:10
добро секој си има право на свое мислење мене ми се допаѓат вестите со латас и нема да ви наметнувам и вас да ви се допаѓат не сме за тоа овде

Изменето од bingo - 15.Март.2010 во 18:10
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 14:56
super e bas mi e interesen covekot, nema gajleда car.............redovno gledam vesti na site televizii no so latas gi obozavam vestite....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 18:16
Атак врз здравиот разум.
Затоа не го гледам.
Кон врв
Nelson Pike Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2010
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nelson Pike Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2010 во 14:37
добар си е човекот, добро се снавоѓа.
Кон врв
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2010 во 21:22
Една работа ме чуди за тој дневник... Како  е можно Латас да не овозможил коментари за дневникот..како  во весникот Вечер..да си каже народ што мисли..ПО можност ПОСЛЕ дневникот!!!! а ако има многу коментари ко у Вечер може и екстра коментари пред дневникот. Ма нека се искаже народот што мисли за информациите што прв ни ги доставува Латас.
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 01:52
aren e dnevnikot samo kaj nas pocnaja poretko da gledat vesti
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 22:06
Човекот си ја сработува домашната работа - која му ја задава власта.
А, ако е и некој друг?
Ќе дознаеме кога другите ќе дојдат на власт!
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 09:36
Interesno e koga ke kazat na Latas vlasta mu kazuvala kakvi vesti da prezentira...
 Ama koj im kazuva na Ai i alfa kakvi vesti da kazuvaat...tie da ne se nezavisniзбунетост ili niv ne gi gledate....da videte sto e anti propaganda.....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 09:46
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Interesno e koga ke kazat na Latas vlasta mu kazuvala kakvi vesti da prezentira... Ama koj im kazuva na Ai i alfa kakvi vesti da kazuvaat...tie da ne se nezavisniзбунетост ili niv ne gi gledate....da videte sto e anti propaganda.....

еј нема потреба да се трудиш да им докажиш нешто се тие се во право ама добро изгледа сител е нај гледана тв па затоа се такви
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 13:22
Да живее Латас, ама како наподот- нема да ја фали власта како било се мед и млеко.
Пропаганден дел од машината за пропаганда на премиерот?
Кога ги фалеше другите беше гнида, сега демек нив ги фали и станал златна бубачка.
Реков бубачка - можеби е???? .
Барајте нови идоли и нови идоли и нови идоли ...Макар ги направеле од го...!.
Да живее ненормалноста.
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 20:31

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Interesno e koga ke kazat na Latas vlasta mu kazuvala kakvi vesti da prezentira... Ama koj im kazuva na Ai i alfa kakvi vesti da kazuvaat...tie da ne se nezavisniзбунетост ili niv ne gi gledate....da videte sto e anti propaganda.....

еј нема потреба да се трудиш да им докажиш нешто се тие се во право ама добро изгледа сител е нај гледана тв па затоа се такви

Од каде дозна ти дека Сител е најгледаната телевизија? О д сигурни извори а?Од Латас хахахаха..
Темава не е за А1 или алфа и  не ми е јасно што ги спомнуваш. Отвори тема за нив па ке дознаеш што мислам и за нив.
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 22:21
http://img.youtube.com/vi/2RP0GkQoSH8/0.jpg

Мене ме нервираат три работи.....
- не знам што толку му се бендисува да ја шиша косата поточно шишки- права линија од крај до крај на главата...
-не знам што му е финтата да погледнува на часовникот, а се уште не почнал....
кога тоа некој го прави по долг исцрпен говор...значи се труди да го запази твоето ценето време...
кога тоа некој го прави , а уште не почнал или шо се вели по три минути говор....значи со еден збор ,,не сте интересни,,....
- во своите спикерски почетоци стилот на презентација му беше вистина препознатлив и единствен ( без разлика од содржината)....
ме потсеќаше на Џамбазов , така штосен....
ногубитник
денеска мислам го изгуби тој филинг на граница на ,,штосно,, преставување на вестите.....забегувајќи во незгодна , непријатна некогаш безобразна своемислена презентација...
Баш штета...........зевање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.