IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Федерализација на Македонија?!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Федерализација на Македонија?!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 23:38
Координирани сме со другите државни органи. Потоа ќе видиме што
ќе се преземе понатаму - изјави Симоноски

- koordinirani- mora da misli na vmro-dui.potoa koga dui ke kaze ne (i grujo) nisto nema da se sluci
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 00:40
ni federalizacija ne pravi rabota

makedonija ima eden i edinstven pat

toa e podelba :(
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 00:47
Што ќе делиш ти?
До кога ќе се залажувате со тие идеи и тука ќе ги пласирате?
Ај кажи ми една причина и како тоа мислите да го изведете?

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 00:56
Pa kazi mi od 90 nekoj napredok
vo ova drzava ?
kazi kade ima sozivot vo ova drezava ???

pa ke ti kazam ja kako ke se izvede

vo kradovite izmesani albansko-makedonsko naselenie
ke ima Berlinski sid  toa e moja idea i najrealna

samo serbite gi sakam na moja strana
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 00:59
Нека се кренат пак на бунт па да гинат ко лептири
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:01
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Нека се кренат пак на бунт па да гинат ко лептири

Пак ние македонците ќе окркаме на крајот,тие имат заштита од НАТО
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:06
Кој напредок може да се има во државава кога постојано, 17 години ВИЕ, македонците со албански предзнак постојано го повторувате ова што го пишуваш, пукате во уставниот поредок, тероризирате, малтретирате, не плаќате даноци, струја, вода, не почитувате закони, за вас ништо не важи...се што сакавте дури и повеќе ви се даде и вие сте повторно незадоволни.
Зборуваш за соживот, а самиот не знаеш што е тоа соживот.
И те прашувам да објасниш и пак не објаснуваш туку ми одговараш со прашање, а знам  и зошто одговараш со прашање, затоа што ни самиот не знаеш што да кажеш и како, единствено што знаеш е да го повторуваш она за кое си програмиран не навлагајки подлабоко зошто и како...ајде еднаш да те чуеме образложи, биди појасен...

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:07
Полека шиптарија во последните 17 години многу напредна во проституцијата,наркоманијата,дрогирањето и тако даље.Напредни се они од нас
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:11
Ред Блак се изгуби што е работава
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:17
Мориа
или сакас или не тоа ке се случи
не плаќате даноци, струја, вода, не почитувате закони, за вас ништо не важи

сите овие работи се вистина и тие имат некаква цел декал не сме задоволени од ова држава и сега ако усте малку македонија не влезе во нато

ја повторно ке ви се молам на вас Македонци да ми ги оставите овие Мали четничиња на наша страна бидејки имаме потреба од сапуни
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:18
И ние имаме потреба од месо,направивме салата веќе.Нека се дигнат на борба па ќе можеме да кркаме.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:22
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Мориа

сите овие работи се вистина и тие имат некаква цел декал не сме задоволени од ова држава и сега ако усте малку македонија не влезе во нато

ја повторно ке ви се молам на вас Македонци да ми ги оставите овие Мали четничиња на наша страна бидејки имаме потреба од сапуни

...со што вие ќе се задоволите ај објасни ми...и да те прашам дали воопшто сте задоволни од самите себе...?...затоашто синдромот на постојано незадоволство од другите и општеството всушност е одраз на незадоволството од самиот себе...тоа треба да го знаеш...

...и не знаев дека со козметика се занимаваш...

Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 01:23
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:23
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

И ние имаме потреба од месо,направивме салата веќе.Нека се дигнат на борба па ќе можеме да кркаме.

Ke go jadete vie najvise
samo cekaj jos malo :)
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:31
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Мориа

сите овие работи се вистина и тие имат некаква цел декал не сме
задоволени од ова држава и сега ако усте малку македонија не влезе во
нато

ја повторно ке ви се молам на вас Македонци да ми ги оставите овие Мали
четничиња на наша страна бидејки имаме потреба од сапуни
...со што вие ќе се задоволите ај објасни ми...и да те прашам дали воопшто сте задоволни од самите себе...?...затоашто синдромот на постојано незадоволство од другите и општеството всушност е одраз на незадоволството од самиот себе...тоа треба да го знаеш......и не знаев дека со козметика се занимаваш...

Сапун за него е стран збор.На прв видик од него фаќа магла
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.