|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Координирани сме со другите државни органи. Потоа ќе видиме што
ќе се преземе понатаму - изјави Симоноски - koordinirani- mora da misli na vmro-dui.potoa koga dui ke kaze ne (i grujo) nisto nema da se sluci |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ni federalizacija ne pravi rabota
makedonija ima eden i edinstven pat toa e podelba :( |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ќе делиш ти?
До кога ќе се залажувате со тие идеи и тука ќе ги пласирате? Ај кажи ми една причина и како тоа мислите да го изведете? |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa kazi mi od 90 nekoj napredok
vo ova drzava ? kazi kade ima sozivot vo ova drezava ??? pa ke ti kazam ja kako ke se izvede vo kradovite izmesani albansko-makedonsko naselenie ke ima Berlinski sid toa e moja idea i najrealna samo serbite gi sakam na moja strana |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нека се кренат пак на бунт па да гинат ко лептири
|
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак ние македонците ќе окркаме на крајот,тие имат заштита од НАТО |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој напредок може да се има во државава кога постојано, 17 години ВИЕ, македонците со албански предзнак постојано го повторувате ова што го пишуваш, пукате во уставниот поредок, тероризирате, малтретирате, не плаќате даноци, струја, вода, не почитувате закони, за вас ништо не важи...се што сакавте дури и повеќе ви се даде и вие сте повторно незадоволни.
Зборуваш за соживот, а самиот не знаеш што е тоа соживот. И те прашувам да објасниш и пак не објаснуваш туку ми одговараш со прашање, а знам и зошто одговараш со прашање, затоа што ни самиот не знаеш што да кажеш и како, единствено што знаеш е да го повторуваш она за кое си програмиран не навлагајки подлабоко зошто и како...ајде еднаш да те чуеме образложи, биди појасен... |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полека шиптарија во последните 17 години многу напредна во проституцијата,наркоманијата,дрогирањето и тако даље.Напредни се они од нас
|
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ред Блак се изгуби што е работава
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мориа
или сакас или не тоа ке се случи не плаќате даноци, струја, вода, не почитувате закони, за вас ништо не важи сите овие работи се вистина и тие имат некаква цел декал не сме задоволени од ова држава и сега ако усте малку македонија не влезе во нато ја повторно ке ви се молам на вас Македонци да ми ги оставите овие Мали четничиња на наша страна бидејки имаме потреба од сапуни |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ние имаме потреба од месо,направивме салата веќе.Нека се дигнат на борба па ќе можеме да кркаме.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...со што вие ќе се задоволите ај објасни ми...и да те прашам дали воопшто сте задоволни од самите себе...?...затоашто синдромот на постојано незадоволство од другите и општеството всушност е одраз на незадоволството од самиот себе...тоа треба да го знаеш... ...и не знаев дека со козметика се занимаваш... Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 01:23 |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke go jadete vie najvise samo cekaj jos malo :) |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сапун за него е стран збор.На прв видик од него фаќа магла |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |