|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 30> |
Автор | |||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Site gi sozaluvam i sakam da im pomognam,a vistinata e deka jas sum najmnogu za zalenjeeee
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E site taka mislat,zatoa mene me naogjaat da mi se zalat
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za zal vregja, namesto da mu se zablagodarite sto bil iskren sprema vas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a koj go teral da bide iskren??? go molel li nekoj??? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A pa koj gi tera da go slusaat, koj znae sto e vistinata |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zatoa sto imat usi nikogas ne bidite negativno iskreni ako toa izricito ne go pobarat od vas |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vistinata si e vistina , ama ako so kazuvanjeto na vistinata gledate deka na nekogo ke mu nastetite, podobro bi bilo toa na nego da mu go prepustite sam da uvidi , nemora vie da mu ja kazuvate.
|
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...големо влијание во кажувањето-примањето на вистината има начинот и пристапот со кој е кажана, барем за мене.
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај смеј речи му на претпоставениот дека е ружен како пацов и глуп како тенк или на саканата дека ја утнала шминката и гардеробата, а уште ако и најдеш замерка на зготвеното нема да најдеш дупка каде ќе се сокриеш, затоа ќе си голташ и ќе си фалиш. Ај смеј речи му на некој партиски фанатик дека у ствари му треба лечење и дека неговата посветеност е у ствари прикривање на неговата шизофренија.
Значи суштината на нашите вегетирања...пардон, живеења се сотои од голтање и ако не знаеш да фалиш ќе си молчиш. Вистината е само средство за обработка како Патрик Свејзи у филмот - Дух - кога се опна зад онаа демек ќе праат ќуп од глина, а у ствари го усраа зашто гледаше да и се бута од позади наместо да глеа што работи, се згрозив од таа сцена зошто така можеш да трпиш за леб и саканата личност да ти ја акне клоцата, а не смеев да писнам зашто ќе ме прогласеа за материјалиста кој нема појма од романтика, кај смееш да не се разбираш од романтика, никад женска нема да фатиш, мислам од оние лизни - мазни, мушкоданки неќет романтика, ама можеш да се степаш со нив. И така одбрав да си продолжам како - Дух - као и многумина од нас кои мислиме дека е така подобро што се материјализираме со прост притисок на замислено копче кое нашите драги и мили личности ги замислиле, а ние се трудиме да не доживеат како не замислиле и така ние одобруваме се што ќе си замислат...а? ...за вистината ?...ма не долази у обзир, каква вистина... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala bogu ti tekna na kraj |
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...секоја чест Збунет, баш така.
,,духови,, колку што сакаш, се надевам само дека поголемиот процент се ,,каспери,,. |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se ke im kazam za sto ke me prasat ,
pa tie neka se snaogjaat kako sto sakat. |
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
море на некои им кажувам и без да ме прашат........зар тие ме прашале дали смеат да ми се ,,качуваат на глава,,
|
|||
|
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Taka e, treba covek da si go kaze mislenjeto a ne da go potisnuva vo sebe, iskazuvanjeto e osloboduvanje.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |