IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал > Фан клубови
  Активни теми Активни теми RSS - Фан клуб Милан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фан клуб Милан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 27>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 03:47
Не си оди Црно немај гајлеголема%20насмевка
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 03:50
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
fiks, jas za ovaj tim navivam iskreno i od dusa so godini...mozebi na nekoj mu e smesno i glupavo, ali jas uzivam vo sekoaj utakmica so niv, bez razlika dali pobedile ili izgubile...a nekoi igraci posebno uzivam da gi geldam, a taa lista kaj mene od pred nekolku godini ja predvodi Kakaсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 10:02
На иста бранова должина сме Црноокаголемо%20гушкање
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 10:06
Дали ќе биде исправен потегот да се смени Анчелоти??????????размислување

Ја победуваме Рома, па назначуваме нов тренер

Потпретседателот на Милан, Адриано Галиани, пред новинарите ја смирува ситуацијата меѓу фановите изјавувајќи дека не владее никаков хаос ниту во екипата, ниту во управата на клубот иако с$ поизвесно е дека стратегот на екипата по осум години ќе го напушти клубот и ќе замине во Челзи.

"Во Милан не владее никаков хаос. Напротив имаме целосна контрола врз ситуацијата. Идните планови на клубот ќе бидат соопштени веднаш штом со сигурност го обезбедиме местото во Лигата на шампионите. Тоа значи дека в недела мора да ја победиме Рома на Сан Сиро бидејќи во спротивен случај може да се појави проблем, да бркаме победа или реми во Фиренца", рече Галиани.

Сите во таборот на "росонерите" посакуваат Карло Анчелоти да остане на кормилото до истекот на договорот, до 30 јуни 2010 година. Меѓутоа, најновите информации говорат дека Силвио Берлускони веќе почнал да бара млад и амбициозен тренер кој би бил достоен да го замени Анчелоти.

"Меѓу мене и Берлускони постои многу добра соработка. Имаме исти размислувања и сигурен сум дека ќе го најдеме вистинското решение за клубот, а идните планови околу тренерот и составот ќе бидат соопштени веќе од понеделник", додаде Галиани.

неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 15:10
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 15:17
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Туак ќе биде и в година Црно,немај гајлеголемо%20гушкање
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 18:28
Изјава на Анчелото во која сега за сега демантира шпекулации во врска со неговото заминување од Милано.

Анчелоти: Останувам во Милан 100%
Стратегот на Росоњерите, Карло Анчелоти вели дека сигурно ќе остане на кормилото на Милан и покрај тоа што е цврсто поврзуван со преселба во Челзи

На прашањето од новинарите во проценти да ја искаже шансата за останување во Милан и по крајот на оваа сезона Анчелоти рече: “100% сигурно останувам.”

Анчелоти не остава ни 0,1% како Жозе Мурињо за заминување од клубот.

“Прашањето за мојата иднина може да биде одговорено по десет дена или неколку години...”

“Никогаш не сум разговарал со Челзи. Минатата година имав разговори но оваа година не.”

“Разбирам дека сите сакаат да го знаат крајот на сторијата но за мене работите се многу јасни дури и за клубот работите се јасни.”

“На крајот кога ќе се соберат сите сметки ќе седнема на маса со лидерите на клубот и ќе го најдеме правото решение.”

Анчелоти исто така вели дека неговото евентуално заминување не е поврзано со пари.

“Дали сум подготвен да се поздравам со фановите? Апсолутно не. Јас сум тренерот на Милан до јуни – по мала пауза – 2010.”

“Немам започнато разговори со Челзи и парите не се главната компонента за мене. Во Милан никогаш не сум побарал покачување на платата. Никогаш не сум верувал дека парите се важни.”

неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 17:08
Me razocaraa denes...go ispratija Maldini, legendata so porazтагатагатага
a celosno ja nadigraa roma, odbranata najslabo igrase....mora da se napravat promeni, mora!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 20:47
Ќе си биде све Црно немај гајле,оваа година немаа фудбалска среќа но другата ќе видиш кој ќе биде шампион во Калчотоголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 20:52
i vo kalco i vo LS
ke vidat oni so koj si imaat  rabota...odbranata mnogu ni potvrli denes...inaku sreden red odlicen!! zambrota kasno pocna...trebase da startuva vo prvata 11ka...abe koja kontrola ja imaa na igrata, celsono ja nadigraa...ama sreka da se nemalo da vlezi topkata bre bre...ti velam onaj golmanon ko da mu imase zabaeno na golot...golot na toti cista sreka...go pogodi ziviot se odbi, go izlaza,go secna Dida i gol..ksmet be fiks ksmet...doma nemame izgubeno od prvoto kolo od bolonja...
ali sega na gosti ke pobedime so fiorentina...taa ostanuva na 4, ne i trebaat poeni, i nie napagameeeeeee
среќасреќасреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 20:57
Црно немавме среќа денес,многу подобри бевме но головите се раќунаат не среќата.
Плус голем број играчи не се во форма цела сезона.
Пато кога повреден кога надвор од форма.
Кака горе долу и тој.
Гатузо бе и тој работниче големо и тој малери цела сезона.
Инзаги авал да му е на чојкон,абе мој херој е цела сезона се труди кога и да играл од петни жили.
Одбраната слаба сезона одигра.
Абе од почеток имаа лоши резултати иначе ќе бевме Шампиони
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 21:03
da i jas se slozuvam...ne bevme konstantni...dzabe ni bea site pobedi so red na krajot, zalam za bodovite so ovie malive timcinja sto se borat za opstanok...ne kostaa mnogu...
a napisav vo temata kaj roma....daleku podobri vo igrata, roma bese nadigrana...samo sto za zal ne se vazat sansite, tuku golovite vo mrezataголемо%20гушкање
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2009 во 21:16
В година сме шампиони сигурно.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Напред Миланљубовљубовљубовљубов
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2009 во 10:18
Фановите го расипаа простувањето на Малдини

Фудбалерите на Рома на Сан Сиро со 3:2 го победија Милан и му го расипаа славењето на Паоло Малдини, кој го одигра последниот меч пред своите фанови. "Росонерите" беа принудени двапати да го надоместат водството на гостите за на крајот Тоти да го реши конечниот победник. Иако капитенот на Рома пропушти половина сезона поради чести повреди, сепак, успеа на крајот да стане најдобар клупски стрелец со 12 погодоци.

Пред Тоти, за Рома поентираа Рисе во 36. и Менез во 79. минута, додека, пак, за домаќините двоен стрелец беше Масимо Абросини. Со оваа победа Рома го осигура пласманот во Европската лига бидејќи нивниот конк*рент Палермо одигра само 2:2 кај Аталанта додека пак Милан си го загрози второто место на табелата. Капитенот на Милан беше исвиркан од навивачите, кои истакнаа транспаренти испишани против него. Ова не беше само огнено проштевање на Паоло Малдини. Навивачите на "росонерите", популарните Ултрас, се свртија кон клубот и кон претседателот Силвио Берлускони.

"Продајте го Кака", истакнаа на еден транспарент.

"Со години купуваше големи фудбалери, а што ќе купиш оваа година? Марамчиња за бришење солзи?", порака упатена кон Берлускони.

Најлошо помина капитенот на "росонерите". Најрадикалните припадници на Ултрас истакнаа голем транспарент во облик на дресот со бројот шест.

Пораки за поддршка

"За твоите 25 години успешна и чесна кариера слушни ги комплиментите од тие кои ги нарече платеници и мизерници", беше испишан на голем транспарент.

"Само еден е капитен во нашите срца - Франко Барези!", кажаа навивачите.

Ова беше последен службен натпревар за Малдини, односно 901. во неговата кариера.

"Се гордеам што не сум како тие навивачи", кратко изјави Малдини.

Меѓутоа, имаше и такви кои достојно се простија од нивниот капитен.

"Клонирајте го Малдини", стоеше испишано на еден транспарент.

"Само еден е капитен на Милан"

Под водство на новиот стратег Чиро Ферара, Јувентус запиша три нови бода победувајќи на гости кај Сиена и со тоа бодовно се израмни со Милан во пресрет на последното коло.

Два гола постигна Дел Пјеро, кој иако се најавуваше дека нема да настапи поради повреда, сепак, стисна заби и даде голем удел во победата. Придонес во оваа победа даде и Маркисио. Ова беше прва победа за "Старата дама" по седум средби (шест реми и еден пораз). Јуве ќе го пречека Лацио, а Милан гостува кај Фиорентина.

Новиот шампион Интер загуби кај Каљари иако поведе со 23 гол на Ибрахимовиќ. Каљари го сврте резултатот во своја корист преку Коси во 34. и Аквафреска во 71. минута.

Лече му се придружи на Реџина на листата на клубови кои ја напуштаат Серија "А". Лече освои само бод против Фиорентина, кој беше недоволен за продолжување на надежта опстанок.

тагатагатагатага
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.