![]() |
|
Конкуренција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ради тебе лез ке станам
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
da bev zensko i ja ke bev lez
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
со мене
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Bez konk*rencija ne e interesno. Koga ima i konk*rencija, znaes deka toj sto go sakas, treba cvrsto da go cuvas da ne zabega nalevo.
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma kakva konk*rencija, ova e ednopartijski sistem ima na goli otok to sve da posaljem
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
Исто мислам ..........колку и да е болно ,чим друга му го привлекла вниманието,знам дека ми е време да се повлечам од сцената
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Каква конк*ренција кога знам што сакам
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
I jas go delam mislenjeto so vas... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
konk*rencija e zdrava rabota ..... koj nema natprevaruvacki duh , e toj se otkazuva lesno
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
nemam konk*rencija
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
DOKAZHI i POKAZHI
![]() |
||
![]() |
||
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
|
najdobar dvigatel e konk*rencijata ,
sekade , pa i vo ljubovta , neka pobedi podobriot / a , ne velam poubavio / a ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |