IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Боки 13
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Боки 13

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
Автор
Порака
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 20:17
Luge pa sram mi e i da go komentiram a ne da go gledam redovno vrtam drug kanal koga e toj vo eter a "bravo" za onie sto imaat zeludnik za nego
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 17:17
Ja bi mu ja trgnala emisijata od eter zimi se..dosta veke mi ja afirmira srpskata muzika,i nekoi si kvazi turbofolk zvezdi..neli bese moken da gi nosi najgolemite zvezdi od Balkanot pa i posiroko??!!A sea edinstveno so pravi e go nosi i prezentira u veliko suntot u makedonija..toa e edinstvena emisija kade so se vikaat gosti od takov kalibar..ili neka go smeni izborot na gostite i svoeto nedokvakano odnesuvanje ili nekao se nosi,i sebe i svojata emisija nekade sto podaleku od Makedonija..
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 17:47
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 21:35
Leleee kaj ja najde slikava ziti se
grozen e vikam ja..eve vi dokazi..
Кон врв
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:27

Tooooooooo  cecooooooo  hehehe газење%20од%20смеење
Кон врв
pobedni4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Март.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pobedni4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 14:22
boki 13 the best
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:06
Pa ke go ima Boki na Red carpet u nedela u 23h.na NOVA tv..ke bide smesno..celata emisija ke bide posvetena na Skopje i Boki..mozam da zamislam kako ni se smeat hrvatite za ovoj nasiov idiot..
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:24
I covekov ke ima koncert....i ke nosi fustancinja, pa suknjicki,pa shtikli...газење%20од%20смеење i i ke pee.Ma koj ke ide da go gleda jas neznamголема%20насмевка Eeeee sto moze covek sam da si napravi nikoj ne moze.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 00:56
kolku sto znam toj ne pee bidejki vrska nema od peenje no vo pozadina odi "muzika" a toj samo imitiral svoi omileni peacki/nekade procitav negova izjava/ grevce e sto da mu pravime si nasol mesto pod ova nase makedonsko nebo,tv a1 , i neka si tera no jas nemozam da go gledam koj moze neka si gleda
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 19:44
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

I covekov ke ima koncert....i ke nosi fustancinja, pa suknjicki,pa shtikli...газење%20од%20смеење i i ke pee.Ma koj ke ide da go gleda jas neznamголема%20насмевка Eeeee sto moze covek sam da si napravi nikoj ne moze.

Ohooo koj ke ide a go glea??ne se cudi ama gi ima puno takvi kolku sakas kako nego..oni toa go smetaat za spektakl so ke se desava..bog da cuva i da brani..
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:11
го гледаше некој на ред карпет???
баш ме интересира кои глупости ги тресел...само на најава видов како водителот се смеска кога го најавуваше...
ако најдете пишете и линк!!!газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:16
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

баш ме интересира кои глупости ги тресел...само на најава видов како водителот се смеска кога го најавуваше...

ако најдете пишете и линк!!!газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

samo voa slusnav mislam vidov ke citiram:
voditelot: sebesi se smetas za masko ili zensko?
boki13 : a ti si otisol li na lekar da proveris vid?

intersno bilo vo sekoj slucaj.....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 00:18
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by blackeye blackeye напиша:

samo voa slusnav mislam vidov ke citiram:
voditelot: sebesi se smetas za masko ili zensko?
boki13 : a ti si otisol li na lekar da proveris vid?

intersno bilo vo sekoj slucaj.....
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеи јас тоа го видов........затоа сакам да видам целосно

Изменето од blackeye - 18.Март.2008 во 00:20
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 02:12
a dali go vidovte so novata flizura............
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.