![]() |
|
ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 35> |
Автор | ||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ccc..kakov non-sens...dajte luge osveste te se..nitu Vilma Trajkovska e Hillary Clinton..nitu pak Makedonija e USA
![]() |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Под претседател треба еднаш засекогаш да сватиме дека е потребен човек кој ке ја презентира и афирмира Македонската држава на сите луѓе низ светот.Тргнувајки од тоа дека Вилма и покојниот претседател нејзиниот маж се едни од ретките почитувани семејни пријатели на семејството БУШ мислам дека патот на Вилма Трајковска ке биде доста лесен за афирмација и презентација на нашата држава.Доста беа политички кандидати кои главата неможат да ја кренат од своите партии не гледајки ни прст подалеку од својата штабска канцеларија,ни треба човек кој ке знае дека претседателските приоритети пред се се за надворешно агитирање - на крајот сепак ова е 21 век
|
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
..ej daj prestani da me zasmejuvas..po tvojata logika znaci posle Kiro Gligorov...na pestolot trebase da sedne NADA GLIGOROVA ?..bidejki maz i bese pocituvan..imase prijateli ?...ne me zasmejavajte ![]() |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ГЛИГОРОВ УМРЕА СО КОМУНИЗМОТ МИСЛАМ АКО НЕ ГИ РАЧУНАШ КАСТРО И ДВА ТРОИЦА ОД ЈУЖНА И СЕВЕРНА АМЕРИКА
![]() |
||||
![]() |
||||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|||
Вилма и онака и овака ја афирмира државата, пошто почесто се сретнува со Буш од дотичниов ни „претседател“. А „како“ ја презентира е друго прашање. Искрено, неам ништо против жената, ама доста си е ограниченка сиромашката. |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
Кога ќе случат изборите кај нас, мислам дека Буш нема да биде претседател на САД. |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
А зошто ја отфрлате можноста дека може да биде и Албанец!? Како што се оддалечуваме ние Македонците, а Албанците се обединуваат ( Косово уште повеќе ќе ги обедини)?
Кога не би се пристапувало кон проблемите од национални побуди и интерси, не би имал ништо против. Мислам дека подобро би ја презентирале Македонија од сите наши политичари заедно. |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
Зошто да не. Ако не Вилма која или кој???Таа е достоинствена, вредна, скромна, си го сака народот. Таа е копија на покојниот ни Борис, само неа мора да ја чуваме од мрачните сили на КОС- овците. Буги! во право ли сум????? |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
Ova nekoj imal delirium za praznicive, pa sega vo rekovalescentna faza e i pisuva na forum ili......
![]() ![]() ![]() ![]() Gospodi te molam pomogni ni i daj ni razum ![]() Изменето од moira - 07.Јануари.2008 во 17:31 |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Ако правиме муабет досега Македонија немала НИТУ ЕДЕН добар ПРЕТСЕДАТЕЛ..Со сета почит ,човекот е починат ама не верувам дека он беше добар претседател. НЕ СМЕ ИМАЛЕ досега добар претседател, верувај!! |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
vilma?!,...a,zoshto ne i negovata kerka,....ili pak sinot!,.....a,be,....tolku e originalen ovoj narod,...pa, saka i "dinastii" da osnova,...vo politikata,
tuku ,..zoshto mislite deka taa bi bila dobra za toa, da bide pretsedatel?,...zatoa shto mu bila zena na boris?,....a,be ajde,.... ![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
не греши душа чедо божје. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Добро ти си знаеш
![]() |
||||
![]() |
||||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|||
ја би го предложил Никола Димитров. Верувајте подобар дипломата од него, македонија не произвела.
штета шо е младичок. |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |