IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРИ 2009 - генерална дискусија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 35>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 15:07
ccc..kakov non-sens...dajte luge osveste te se..nitu Vilma Trajkovska e Hillary Clinton..nitu pak Makedonija e USA газење%20од%20смеење
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 15:11
Под претседател треба еднаш засекогаш да сватиме дека е потребен човек кој ке ја презентира и афирмира Македонската држава на сите луѓе низ светот.Тргнувајки од тоа дека Вилма и покојниот претседател нејзиниот маж се едни од ретките почитувани семејни пријатели на семејството БУШ мислам дека патот на Вилма Трајковска ке биде доста лесен за афирмација и презентација на нашата држава.Доста беа политички кандидати кои главата неможат да ја кренат од своите партии не гледајки ни прст подалеку од својата штабска канцеларија,ни треба човек кој ке знае дека претседателските приоритети пред се се за надворешно агитирање - на крајот сепак ова е 21 век
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 15:22
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Под претседател треба еднаш засекогаш да сватиме дека е потребен човек кој ке ја презентира и афирмира Македонската држава на сите луѓе низ светот.Тргнувајки од тоа дека Вилма и покојниот претседател нејзиниот маж се едни од ретките почитувани семејни пријатели на семејството БУШ мислам дека патот на Вилма Трајковска ке биде доста лесен за афирмација и презентација на нашата држава.Доста беа политички кандидати кои главата неможат да ја кренат од своите партии не гледајки ни прст подалеку од својата штабска канцеларија,ни треба човек кој ке знае дека претседателските приоритети пред се се за надворешно агитирање - на крајот сепак ова е 21 век

..ej daj prestani da me zasmejuvas..po tvojata logika znaci posle Kiro Gligorov...na pestolot trebase da sedne NADA GLIGOROVA ?..bidejki maz i bese pocituvan..imase prijateli ?...ne me zasmejavajteгазење%20од%20смеење
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 15:36
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ГЛИГОРОВ УМРЕА  СО КОМУНИЗМОТ МИСЛАМ АКО НЕ ГИ РАЧУНАШ КАСТРО И ДВА ТРОИЦА ОД ЈУЖНА И СЕВЕРНА АМЕРИКАнамигнување
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 15:36

Вилма и онака и овака ја афирмира државата, пошто почесто се сретнува со Буш од дотичниов ни „претседател“. А „како“ ја презентира е друго прашање. Искрено, неам ништо против жената, ама доста си е ограниченка сиромашката.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 11:46
Originally posted by аџија аџија напиша:

Вилма и онака и овака ја афирмира државата, пошто почесто се сретнува со Буш од дотичниов ни „претседател“. А „како“ ја презентира е друго прашање. Искрено, неам ништо против жената, ама доста си е ограниченка сиромашката.

Кога ќе случат изборите кај нас, мислам дека Буш нема да биде претседател на САД.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 11:49
А зошто ја отфрлате можноста дека може да биде и Албанец!? Како што се оддалечуваме ние Македонците, а Албанците се обединуваат ( Косово уште повеќе ќе ги обедини)?
Кога не би се пристапувало кон проблемите од национални побуди и интерси, не би имал ништо против. Мислам дека подобро би ја презентирале Македонија од сите наши политичари заедно.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 14:19
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Ја мислам дека Вилма Трајковска ке биде првиот женски претседател на Р.Македонија и тоа баш по Црвенкоголема%20насмевка

Не само она не ......

Немојјј!!!!

Зошто да не.
Ако не Вилма која или кој???Таа е достоинствена, вредна, скромна, си го сака народот. Таа е копија на покојниот ни Борис, само неа мора да ја чуваме од мрачните сили на КОС- овците.

Буги!
во право ли сум?????
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 17:30
Ova nekoj imal delirium za praznicive, pa sega vo rekovalescentna faza e i pisuva na forum ili......

Gospodi te molam pomogni ni i daj ni razum

Изменето од moira - 07.Јануари.2008 во 17:31
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 17:34
Originally posted by orlov orlov напиша:

Ја мислам дека Вилма Трајковска ке биде првиот женски претседател на Р.Македонија и тоа баш по Црвенкоголема%20насмевка

Не само она не ......

Немојјј!!!!
Зошто да не.Ако не Вилма која или кој???Таа е достоинствена, вредна, скромна, си го сака народот. Таа е копија на покојниот ни Борис, само неа мора да ја чуваме од мрачните сили на КОС- овците.Буги!во право ли сум?????

Ако правиме муабет досега Македонија немала НИТУ ЕДЕН добар ПРЕТСЕДАТЕЛ..Со сета почит ,човекот е починат ама не верувам дека он беше добар претседател.

НЕ СМЕ ИМАЛЕ досега добар претседател, верувај!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 18:00
vilma?!,...a,zoshto ne i negovata kerka,....ili pak sinot!,.....a,be,....tolku e originalen ovoj narod,...pa, saka i "dinastii" da osnova,...vo politikata,

tuku ,..zoshto mislite deka taa bi bila dobra za toa, da bide pretsedatel?,...zatoa shto mu bila zena na boris?,....a,be ajde,....смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:06

Originally posted by orlov orlov напиша:

Не само она не ......

Немојјј!!!!
Зошто да не.Ако не Вилма која или кој???Таа е достоинствена, вредна, скромна, си го сака народот. Таа е копија на покојниот ни Борис, само неа мора да ја чуваме од мрачните сили на КОС- овците.Буги!во право ли сум?????

Ако правиме муабет досега Македонија немала НИТУ ЕДЕН добар ПРЕТСЕДАТЕЛ..Со сета почит ,човекот е починат ама не верувам дека он беше добар претседател.

НЕ СМЕ ИМАЛЕ досега добар претседател, верувај!!

не греши душа чедо божје.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 21:08
Добро ти си знаеш
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 23:31
ја би го предложил Никола Димитров. Верувајте подобар дипломата од него, македонија не произвела.

штета шо е младичок.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.