![]() |
|
Koj политичар/политичарка би легнале? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Автор | |
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cudna rabota! nikoj ne saka da ja legne"policajkata",
ili se plasat da ne im prati nekoj nejzin "potcinet".
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Lele zar tolku golem grev si napravil i tolkava nepravda si nanel za da mozat da ti se prostat samo na toj nacin ????
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
BRAVO...EVE JUNAK I ZA NEA...!!!DAJ MOLIM TE ...PA BELKI KE JA SNEMA OD SCENATA...!!!NE MOZAM DA JA SMISLAM...AUUUUU...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
bi ja legnal KARLA DEL PONTE
za da mi gi prosti grevovite...i nepravdite so sum gi napravil... |
|
speed
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
NORMALNO...!!!TIE RABOTAT I DEN I NOK..A NIE SE ZEZAME ....
|
|
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Onoj portparolot na VMRO ne znam kako se vika oti ne sledam politika, ama deckoto izgleda mnogu stegnat kako odamna da nemal dobar seks pa mu fali stimulacija
![]() |
|
![]() |
|
brigite ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
apoliticna sum....ic ne me palat politicari....ja bi so nekoj od obicnive momci..... |
|
![]() |
|
horny ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 37 |
uuuuuu......bi go legnala ministerot za nadvoresni... - ama da si spie!
a P`emie`ot G`uevski???
ja bi go, ama toj ne bendisuva Horny od mojot pol
|
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
A Ilinka Mitreva i Teuta Arifi??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Ja mislam deka e vo nekoja sado/mazo sema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
unikat ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Lugje moze nekoj od vas da ja zamisli Shekerinska u akcija, mislam na seks i u koja poza ve molam komentirajte, bas me zanima...mene mi izgleda deka zenana e fanatik za politika i mi se cini deka niso drugo ne ja tangira...a Bobo Diners i e maz...mislammmmmm
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
leeejjj.....toj mi e zet...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Доста Димовска.
|
|
![]() |
|
[QUOTE=victoria]ministerov za nadvoresni..elenovski...tolku mi e nekogas seksi..
REPLIKA
TOA NE MOZE TAKA!!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |