![]() |
|
Вашите НАЈ НАЈ ПЕСНИ |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 22> |
Автор | |
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Октомври.2007 во 23:20 |
Koja pesna ima posebno znacenje vo vaseto srce? Koja e taa posebna pesna za vas? Ili pak dali nekogas ste slusnale nekoja pesna sto tolku vi se dopadnala i ve pogodila? Bas sakam da doznaam na koj pesni spored vas teksto ili muzikata im e tolku dobar i ve pogodva pri prvoto slusanje
![]() Изменето од Agapi - 09.Октомври.2007 во 23:22 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima dve
belladona my,oh,my VO PETOKot SE IZNENADIV KOGA slusnav kako Pileva na ispeja my.oh,my prevedena na mak ![]() Изменето од anakin - 09.Октомври.2007 во 23:52 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
jedina - vlado georgiev
I`ll play the blues for you - albert king
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Nirvana-You know you are right
Толку време помина одкако сум слушнал нешто ново од нирвана. Кога за здогледав на MTV пред неколку години заплакав од радост како мало дете, гласот на к*рт ме наежи текстот а и спотот беше така направне. Линкот е подолу за сите што сакаат да видат за која песна се работи. http://www.youtube.com/watch?v=OqyEDhnPADw |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
wish you were here
here I go again krug any other name zasega ovie so tek na vreme se menvet I mean si ja gubat smislata so ja imale za mene ali ovie stojat taka i postojano dopiraat tocki vo mene |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
You Know I'm No Good - Amy Winehouse |
|
![]() |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Don't you forget about me
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
stairway to heaven
wish you were here |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
i don't wont to miss a thing
Изменето од bluebell - 18.Октомври.2007 во 10:39 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Igri bez granici
|
|
Мало дете
|
|
![]() |
|
death Jovance ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
mislam deka sega ke bide naj slusanata od tose IGRI BEZ GRANICI TOSKA CARU POCIVAJ VO MIR>>>>>>GOSPOD ni go zema najdobriot angel :)
Изменето од death Jovance - 18.Октомври.2007 во 01:51 |
|
daki
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
nemir-tose i karolina
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
momentalno mnogu ja slusam najnovata od valdo georgiev - Ti i ja , remek delo kako i se ostanato od vlado
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
od toshe bukvalno SEEE !!!! ne deka sea go nema pa site pochnueme...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |