|
National Geographic fotografer |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Септември.2007 во 21:08 |
|
Za site onie chlenovi koi sakat wildlife fotografija od stilot na poznatiot NG Magazine, eve prilika da se zapoznaat so dolgogodishniot NG fotografer Joel Sartore.
Uzhivajte: http://www.joelsartore.com/gallery/index.php |
||
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
;) blagodaram Zoran ...ova navistina e odli4na galerija... Sekojdnevno razgleduvam po edna fotografija od NG ,staveno mi e kako opcija da se pojavuva na osnovnata strana na google Search...I taka mi po4nuva sekoj den...mi deluva kako baterija so pozitivna energija :D
.................... za galerijata ...ovaa fotografija ne ja razbiram :( http://www.joelsartore.com/gallery/greatest_hits/16.php Изменето од moz pos - 13.Септември.2007 во 21:38 |
||
Vojkan
Сениор Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala!
Dolgo vreme imav fotka od NG kako wallpaper - Nadletuvanje na piramidite vo Giza. Vsusnost, i sega imam NG wallpaper - Severen pol! Ili juzen? Ne e vazno. Pozdrav |
||
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
||
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam ogromna zelba eden den da stanam vakov fotograf.
|
||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas do sega nemam sretnato fotograf kako Joel. Chovekov ne e samo fotograf, toj e fotografska kamera (ako mozhete da me razberete)! Toj zhivee samo koga fotografira. Go nema so meseci od doma, potoa se vraka za petnaesettina dena i pak go nema so meseci... Sto nema videno i sto nema dozhiveano vo svojot fotografski zhivot, vkluchuvajki i dobivanje na retka neizlechiva tropska bolest. Kako na retko dobar majstor, NG mu posveti eden biografski film koj verojatno ke imate shansa da go vidite vo idnina.
Za zhal, zhena mu se razbole od rak na dojkata i toj reshi ostatokot na svojot zhivot da go posveti kolku sto mozhe poveke so svoeto semejstvo. Se razbira, onoa sto propushti slikajki po svetot ne mozhe da go vrati, no barem onoa sto mu preostanuva toj ne saka da go ispushti od race... Do pred samo godina-dve slikashe so slajdovi. Denes koristi i digitalna kamera. |
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daaaa, so nego ima odlicen dokumentarec... koga gi vidov fotografiite vo galerijata sfativ deka za istiot covek stanuva zbor:)
ova e 'must see' At Close Range With National Geographic (2007) eve eden citat od intervjuto so zena mu sto mi ostana vo sekavanje od koga go gledav... most people will say 'well just let me get a couple more shots'..... he says 'let me do a couple more rolls!' pocit! samo edna maana... covekot slika so kukjicka za ptici |
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go vide kako nokje lezhi vo kal dodeka go lazat razni tropski nokjni bubachki, a toj cheka da fotografira nekoja zhaba (ili tavo neshto)? Mislam deka na liceto mu stoeshe golema bubashvaba... dodeka ovoj ne ja zabelezhuva i shepka vo videokamerata da ne go vozbudi "targetot".
|
||
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama fotki
|
||
JOIN THE FAMILY
|
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam i jasss
|
||
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo treba da si kupis Nikon. |
||
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pretpostavuvav deka nema zena, ovaa rabota da ja rabotis i da imas zena ne biva.
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Chovekov e ozhenet i ima dve kerki. Kako go trpea do sega so negovava rabota, navistina ne znam...
|
||
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od koga se "zaraziv" so fotografijata vidov vo kakva opasnost se naogam malku fali da letam od doma. Steta sto porano ne pocnav so ova, barem ke imav eden kup oprema.
|
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto mislis nema? |
||
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |