|
Football Manager |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
WiseMan
Нов член Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Август.2007 во 19:45 |
Football Manager , strateska fudbalska igra, mnogu realna , gi ima site fudbalski ligi duri i nekoi amaterski , pa ako seuste ne ste se zapoznale so taa igra samo povelete prashajte...
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wisemen navistina dobra igra daj objasni malce za sto se raboti vo igrata i kako se igra vaka ne e bas oformena temava ova e samo eden voved.
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
WiseMan
Нов член Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од WiseMan - 04.Септември.2007 во 13:22 |
|
Vicko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
менаџерот го играм мозеби 2 години. стигнат сум до 2045 г. Многу ми е интересна зосто никогас не ми се повторува исто, секоја утамица е различна. Играв прво со барса, па со тенерифе а сега со атлетико мадрид. На менаџерот, јас како менаџер имам некои 65 години. Ке видиме дали има крај играва...
|
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе играм јас менаџњер ама не ко тебе 45 сезони |
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
Sema
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобар Менаџер до сеа...
|
|
Vicko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пази кој ми се моментално најбољи фудбалери-
Зураб Папава (најбољи напаѓач -Грузиец) Мауро Вега (Одбрана- Аргентина) Алберто Мартин (голман - Шпанија) Алберто Сото (Крилен напаѓач - Шпанија) Диаз (средина - Бразил) имам и македонци -Влатко Јанев, Тони Османовски ....... |
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna golema novost vo ovaa interesna i igra od visok rang,
od ovaa godina sistemot na igrata e vo 3d forma... znaci onie 2d tereni so topcinja koi se setaat po terenot od ovaa godina se zameneti so 3d slika i fudbaleri sto ovozmozuva lesno voocuvanje na formata na sekoj fudbaler pooddelno... toa bese edinstvenata slabost vo ovaa inzvonredna igra, koja slabost od godinava vleguva vo istorijata.... konstruktorite na igrata kazuvaat deka na ovoj sistem rabotele poveke od tri godini pa taka so pomos na programerskata poznata kompanija koja gi izrabotuva igrite "sega" ovaa godina e kompletiran toj sistem so 3d vizija... ova e samo pricina poveke ovaa dosta popularna, edna od najdobrite i najbarani igri vo svetot da se iskaci uste pogore na taa lista na koja i do sega se naogase na visoko mesto, no za da go iskusime toa zadovolstvo ke mora da pricekame uste nekoja nedela pa mozebi i mesec, ni preporacuvaat konstruktorite... ova e samo pricina poveke da mu posvetite malku poveke vreme na ovaa inzonredna igra.... znaci football manager 09 in 3D form !!!!! |
|
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno najdobra Igra Football Manager
|
|
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat navistina e zakon a od ovaa godina e uste podobra so sistemot 3D sega ima vizuelna slika na mecot koj go igras i mozes sam da ja voocis podgotvenosta i formata na sekoj igrac...
|
|
|
|
fcwizard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi se svigja fifa menager e sto pati podobra i plus toa imam i mkd liga si vistinskite igraci
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i tuka gi imas, pa to ti e isto footbal manager i fifa manager ti se isti,
imaat minimalna razlika... |
|
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj navedete linkovi od kade ke moze da se simne igrava od internet...
|
|
|
|
Gravedigger
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За еден месец ќе изжезе 2оо9, ако ти треба 2оо8 кажи ќе ти дадам линкови од неа и пач за македоснка лига
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |