![]() |
|
Копа Америка |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Јуни.2007 во 17:01 |
Кој ќе тепа годинава? Некако ми заглиби Бразил вчера со поразот од Мексико, и можеби ги отвори вратите за непредвидлива Копа....
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Овој фудбал го даваат на мтв така?? Немам гледано до сега ниедна утакмица, не знам кога се играат и на која програма. Дали некој знае дали воопшто има пренос од ова првенство?
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
И мене ме интересира тоа за преносот . . . Ако го има некаде дај кажете . . . Мислам дека не е лошо да се види малку и светски фудбал . . . Доста е од Европскиот. . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Јас знам дека требаше да играат Аргентина - САД, ама не знам ни дали играа, ни што направија ако изиграле...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Денес играат:
Парагвај - Колумбија (23:30) Аргентина - САД (01:00) пренос има на сателитска, на нашиве мислам не... |
|
![]() |
|
Парагвај - Колумбија 5-0 (колумбија имаше игра, дури и пенал при 0-0, ама Санта Круз со искористување на сите три шанси што ги имаше донесе резултат 3-0 и потоа веќе беше готово....)
Аргентина - САД 4-1 (2 Креспо, 1 Аимар, 1 Тевез) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Бреее и двете 5+ испаднале... Знаете дека може да се фати пари на овие бре?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Мислам дека и на АЛСАТ даваат преноси . . . Ја фатив малку Парагвај - Колумбија . . . Не беше лошо видов три гола . . . |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Се уште не чув предвидувања за победникот?
Лично, типувам на Аргентина, ама ова е Ј. Америка, ништо не се знае... |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Бразил ќе биде победник.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Тешко Бразил со оваа игра што ја има сега... Исто на Аргентина типувам...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Секогаш почнуваат слабо, а на крај се шампиони.
Од каде знаеш каква игра имаат Бразил, кога во претходните постови велиш дека не си гледал утакмица од копа Америка 2007 година.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Читав на два пати во весник
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Едно е читање, друго е гледање. Бразил и кога играле многу подобро се критикувани за нивната игра во печатот. Сепак ќе бидат шампиони.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |