|
Дали се снимате и дали снимате? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Мај.2007 во 08:52 |
Ме интересира, дали имате обичај да ги забележите вашите битни моменти во животот, а и дел од вашето секојдневие, се разбира со видео запис. Дали нашиот народ го прави тоа и колку има обичај да го прави, општо. Дали ви е битен (а ако е, колку) квалитетот на она што се нарекува ВИДЕО?!
Изменето од Александар_А - 21.Мај.2007 во 16:50 |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууууу! Нема никакваи одговори. Незнам што да милсам. Зарем воопшто луѓево не се заинтересирани за видео. А па камоли да ги забележуваат моментите од животот со видео запис.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problemot e sto ne mozeme da glasame. nesto ne ti e kako sto treba
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
порано ептен секој роденден или нешто што сакав да си обележам
а да и снимам ама боље да не снимам Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 13:51 |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јане сега гласав и во ред е. Ајде пробај пак. SeXY не се откажувај. сигурно после некое време материјалчињата што си ги направила, или ги направил некоја за тебе, убаво ќе те потсетат за некој настан.
Ајде и јас да одговорам.
Можам да кажам дека јас прилично често снимам а и ме снимаат. (по едно 20-30мин. неделно, и за жал имам еден куп несредени материјали). Можеби највеќе затоа што сум љубител на овој вид уметност. А за квалитет, колку ми е битен. ЕПТЕН! Голема цепидлака сум и ако нешто не ми е баш по кеиф ако можам да го преснимам го правам тоа. а ако не тогаш ги засукувам ракавите и со разни ефекти или некои финтички што ќе ми текнат, гледам да го покријам она што го сметам за пропуст.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok fala ace
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SeXY баш ми е драго.
Дали и ти имаш проблем со гласањето, т.е. неможеш да гласаш?
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да пробаме повторно. Може сега анкетава ќе профункционира како што треба.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја отворин наново анкетава и ги префрлив пораките. Се надевам дека сега се ќе функционира како што треба.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не може да гласате на оваа анкета
E TAKA KAJ MENE STOI, PA SEGA VIDI TI...:( |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јане ќе го штиклирам полето за повеќекратно гласање (иако мислам дека тоа не би требало да претставува проблем), а ако не бива тогаш ќе проверам со администраторите што би можело да е проблемот.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar jas uspevam da glasam, no malku e cudno ... koga ce gi soberes broevite na glasovi, izleguva deka glasale 7 ludje. Znaci ne e deka samo moderatori mozat da glasaat.
Probaj napravi nova anketa, ili editiraj go postot, da vidis da ne si "kliknal edno Yes too many" |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas glasav!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |