IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Жртва
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Жртва

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Жртва
    Испратена: 17.Април.2007 во 23:39
Dali se zrtvuvate za licnosta koja e pokraj vas?
Dali cesto pomagate na ludjeto okolu sebe zrtvuvajki se nekogas i samite i iako znaete deka ke ima negativni posledici po vas?

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 09:18
Nacinot na zivot e mnogu promenet, taka da i lugjeto se mnogu posebicni denes i se poveke se napusta toj sistem na solidarnost na koj sme bile naviknati.

Najvazno mi e semejstvoto i mozam da zrtvuvam nesto i da se otkazam od nesto za nekoj clen od moeto semejstvo.

Na drugi lugje mozam da pomognam dokolku im e toa potrebno, no ne poradi toa da trpi moeto semejstvo.
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 10:43
Ретко ама многу ретко, не верувам во никој ...Confused
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:31
I pisav polnomosno na sakanata
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:59
да, се жртвувам во смисла си скратувам можеби од слободното време за читање за да бидам со некој кој има потреба од мене. но да расчистиме жртвување од тоа некој да ме искористува...дека често луѓето таа особина на добродетел и слушател знаат да ја злоупотребат па паразитски почнуваат да зависат од тебе и да ти се качат на грб. кога се ‘жртвувам‘ чувствувам дека ми е мило што помагам и автоматски и јас сум посреќна...кога некој ме искористува после помошта се чувствувам баш онака ‘искористено‘ Ouchи престанувам да служам како дежурен поттрчко
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 12:24
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Ретко ама многу ретко, не верувам во никој ...Confused

i toa go nauciv tuka vo mk.....deka ednostavno ne treba da mu se veruva na nikogo....
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 12:51
Ako osobata se zrtvuva za mene bi se zrtvuvala i jas,a ako ne me registrira 2% i jas ne se zrtvuvam.
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 12:54
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Ako osobata se zrtvuva za mene bi se zrtvuvala i jas,a ako ne me registrira 2% i jas ne se zrtvuvam.

a koj ke pocne da se zrtvuva,ili ke pocekate dvajcata drugiot da pocne??
Кон врв
Debora Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2007
Локација: Gabon
Поени: 162
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Debora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 13:05
:

Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 13:06
Originally posted by Debora Debora напиша:

AKO SE PRAVAT RABOTI KOJ PAGAAT NA SOPSTVENA STETA ;A SVESNO SE PRAVAT ZA LICNOST KOJA TI ZNACI MNOGU TOGAS TOA NE E ZRTVA NITU PAK TAKA SE CUVSTVUVA:::

toa e kompromis sto e osnova za vrska.....
Кон врв
Debora Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2007
Локација: Gabon
Поени: 162
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Debora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 13:10
.

Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 13:15

NE E KOMPROMIS ZA VO VRSKA TUKU E STAV SPREMA SE I SPREMA SEKOGO:::
ZAREM SAMO VO VRSKA POSTOI TOA STO GO NAPISAV?!APSURD:::

TOA SE ODNESUVA ZA SEKOGO :::PA DURI I ZA NAJBLISNITE VO SEMEJSTVOTO:::

a ne e toa vrska - so najbliskite???ili megju personalen odnos?

PS i daj ne se deri tolku ISKLUCI CAPS LOCK!!!

Изменето од LouWeed - 18.Април.2007 во 13:15
Кон врв
angied Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angied Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 14:39

Za mojata najbliska familija(tri osobi)-DA , zrtva sekogas i vo sekoe vreme a za vozvrat ne baram nisto od niv.

Istoto go pravam i za posirokata familija,za prijatelite,za delovnite sorabotnici,komsii.....no nikako ne mozam da se setam dali nekoj od niv bil  zrtva za meneConfusedConfusedConfused osven moite roditeliSmile
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 09:26

ZAREM SAMO VO VRSKA POSTOI TOA STO GO NAPISAV?!APSURD:::

TOA SE ODNESUVA ZA SEKOGO :::PA DURI I ZA NAJBLISNITE VO SEMEJSTVOTO:::

Ako ti mozes da bides zrtva za se i sekogo , pa DURI i za najbliskite, alal da ti e. Citajki te vaka covek ke pomisli deka se i sekoj ti e vazen, pa DURI potoa najbliskite od semejstvoto.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.