|
. |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Март.2007 во 09:20 |
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:55 |
||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa pocetokot na knigata...predstrana ,napisano e toa.....pticata u stvari leleka od bolka....no taka tazno sto izgleda deka najubavata pesna togas ja pee......
ja imam citano knigata....prekrasna e
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
virus
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mislam deka najdobroto moze da se dobie samo so golema bolka . zosto sekogas ljubovta ja povrzuvaat so bolkata ? pa moze covek da ljubi i bez da nanesuva ili da mu nanesuvaat bolka, i obratno , moze nekoj da bide povreden a ljubovta da nema nikakva vrska so toa.
|
||
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
||
perfektcionist
Нов член Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo covekovata priroda e da nikogas ne go ceni toa sto go ima se do onoj moment dodeka ne svati deka go gubi.... toa e taka samo zaradi gordosta, zatoa sto nemozeme da svatime deka sme izgubile nesto na sto sme se nadevale cel zivot, a ako podobro ja analizirame situacijata sekogas izleguva deka vinata e barem polovina nasa.Za bolkata i ljubovta...ako dozvolime da ja izgubime boli da... pa zatoa da se potrudime da ne ja izgubime...
|
||
perfektcionist
Нов член Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mislam deka ima pesna poubava od onaa na lebedot...toa e pesna na radosta sto site nie ja peeme...ponekogas za zal ne tolku cesto
|
||
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно, најдоброто може да се добие и без болка.... Ама љубовта е поврзана со болката... Неможеш да сакаш а да не бидеш барем еднаш повреден или да не повредиш.... Неможе се' да биде најубаво и секогаш да бидеш среќен... Едноставно така е... И ако си подготвен да сакаш тогаш мора да бидеш подготвен и да бидеш повреден... А ако не те повреди нешто значи дека не си сакал доволно.... Има една порака... Љубовта започнува со поглед, продолжува со бакнеж и завршува со солза.... И секогаш е така.... А има и една друга порака... Во љубовта секогаш се страда, зашто без страдање не е љубов.... Размисли малку |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е заради гордоста туку заради тоа што се' сфаќаме здраво за готово..... А вината е во секој случај наша.... Не сме процениле добро колку уствари тој некој ни треба и ни значи, и тоа го сфаќаме дури откако ќе го изгубиме... Некогаш колку и да се трудиш неможеш да го добиеш тоа што го сакаш, или пак да вратиш некој кој си сакал.... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prekrasna kniga,a postoi i eden star film koj bese dosta gledan i navistina ubav.(seriski)
ljubovta e neiscrpna tema na site vreminja,provlecena niz vekovite,kako mnogu bolna ,a vo isto vreme i mnogu slatka.Bas takva znae da bide,no sepak zavisi od nas samite !Ljubovta e vecna borba za koja sekoj treba da se bori za svojata pobeda! |
||
Good Luck
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleeee....kolku me rastazivte Covekot ti e cudna kreatura...place od ljubov...place i za ljubov |
||
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:56 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako place ako no ima sila da izdrzi se vo povekjeto slucaevi togas pobeduva na prv pogled nepobedlivoto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Danielsan
Група Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima vistina ne deka ne , ama ne sekogas tolku tragicno i ne sekogas mora da se povrzuva ljubovta so bolkata .... |
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |