|
Балканска Е-банка |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јануари.2007 во 13:45 |
||
Што мислите ,ја следите ли емисијава?? Јас искрено и да сум искочена на кафе се враќам дома или сите ја пуштаме у кола или кај што сме по дома кај некој...
Мносу се духовити , знаат да исмеат индиректно некои личности од јавниот живот, да пофалат и да те насмеат од срце со нивните несекојдневни и спонтани досетки и шеги...
Едноставно мислам се екстра за да се тргне паметот од досадното и монотоно секојдневие ако ништо друго од вестите на сите телевиззи кои ги има на секој саат да се дознаат нови случувања во земјата од забавен карактер...
и повторно ќе кажам да се намеете од срце
Браво за емисијата ајде вие што ќе кажете.... Изменето од SeXY - 22.Јануари.2007 во 13:47 |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дечки бе ги слушате лиииии???
|
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas nemam poim :) nemam vreme:)
|
|||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stoe e toa?
Na koja televizija
|
|||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na RADIO PRIPOR
|
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На сити радио секој понеделник и петок од 00 -02 ч
слушај ги мој совет за да се насмееш од срце
|
|||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не слушам.... Слушам Прелиено Со Љубов на Фортуна
|
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оффф лелелеле јас ти препорачувам некогаш да напраиш престап и да ги слушаш овие Мислам нема да згрешиш
|
|||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
upsja retko slushamradio a i neznam dali ima skopsko city radio u Kumanovo...
ali fala na sovet
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кумановац ли си ти бре???
Слушај тамо радио не за џабе ти збору ја
|
|||
ivancic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kumanov-KA srcka neznam zasto svi misliv ivancic e musko
pa imam i zensko na sliku,ke trazu sga od administratora ime da smenu..
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бе ок уживај
ахх позз тамо до куманоновци они ми су....
|
|||
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како може да не сте слушнале за балканска ебанка,не сте свесни што пропуштате.прелиено со љубовфортунане ми се верува
|
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |