|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница 123 95> |
Автор | |
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Декември.2006 во 23:10 |
Vmro ili Sdsm ???
Preostanuva na vas!!!
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВМРО секогаш,а тебе ке те замолам да корисиш кирилица
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала на советот од сеа ќе користам кирилица |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кирилица и Македонски производи
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВМ`PО ДО СМРТ!!!!!!!!! |
|
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni ednite ni drugite. Si podavaat vlast, a Makedonija propagja upravo zaradi niv.
Povekje bev za DPMNE, no vo niv ima del bugaromani, pa me odvarakjaat. Inaku sega kje im se vratat shugite od "Nardona" od tip Den Donchev, i neka ima e so srekja so niv, ama shto podaleku od mene.
|
|
Makedonija na Makedoncite!
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vmro se najgolemi fantomi i nikogash ne si nachisto dali se bugarashi ili se za makedonija zato i ne gi sakam
+ se bradosani nekako se eptem chetnichki film
+ se pijanduri izpusteni
PS brza daj be ne se karaj so site
|
|
aleksandar oh
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам Груески пуштил брада,а и цел кабинет.
Додуша на Бране му побеле ,"не знам зошто". Изменето од aleksandar oh - 13.Декември.2006 во 08:59 |
|
So ljubov
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zezam be zemjak ne gi sakam ni drugite no tematikava e zemi ili ostavi pa se fativ za pomalovo zlo....
a za kabinetov da ne zborvime mislam e katastrofichen
|
|
aleksandar oh
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се зезај ,за зезање се иде у самица.Така велат во "Tетовирање"
Изменето од aleksandar oh - 13.Декември.2006 во 09:15 |
|
So ljubov
|
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На чисто си батка, ама не смееш да признаеш!
Инаку си знаеш ти, како што си знам и јас...
Ама, понекогаш се исплати да се преправаш на глупавичка, нели?
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
liceto Branko Crvenkovski da lezi vo zatvor, pa posle koj saka neka e na vlast.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега не е баш да си подаваат власт!
Кој па народ ги избра СДСМ 12 г да ја водат власта??? Сепак и за тој голем и премногу важен период од Македонското осомостојување власта тогашна ништо не направи !!Едино еден устав и погрешна приватизација. кредити и пропаднати системи продавање на фабрики и целосен да не кажам пропаст на стопанството кое какво и да е треба да се унапреува барем по малку!!
За унапредување на земајава се потребни пред се реформи за земјоделството (она од кое Македонија најповеќе би успеала за извос и развој ) кои сега се спроведени барем бво почетна фаза!
а инаце бугароманите се исчистија!!
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni ednite ni drugite, site se borat samo za vlast, za fotelja. E kolku e slatka vlasta, samo za narodot ( obicniot smrtnik ) nikomu ne go interesira, kako zivee, so sto se rani i kako izleguva na kraj. Ima luge koi nemaat bukvalno sto da jadat. Mada mislam deka ovie od VMRO-DPMNE se za nijansa podobri od komunjarite, samo Gruevski vaka da prodolzi, definitivno e bolji i od onoj Crvenkovski i od Hari Kostov
|
|
DIJANA
|
|
Внеси реплика | страница 123 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |