|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика | страница 123 38> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Декември.2006 во 01:48 |
Дали кога нешто ќе ви случи, дома, во школо, на работа, било каде, веднаш си велите, ова ќе го постирам во таа и таа тема, или ќе отворам нова, ако нема таква?
Или некоја идеа која никој не ви ја разбира, најдобро ви поминала овде, т.е. ве разбрале најдобро? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so ogled na toa deka treba sega da idam na predavanje a sum sednala na forumot moze da se kaze deka sum zavisna
aj cao mora da idam . ke mi pisat minus ako ne se pojavam |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SUM ZAVISNA |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум.
|
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мои идеи на форум не пишувам... се обраќам директно кај луѓе што мислам дека ќе ми помогнат
А само за едно сум рекла е ова може ќе ги интеесира... па сум барала по МК форуми дали имаат таква тема... и ако нема... отварам (барем така направив со линукс и ВИ - наредбите)... единствено на овој МК форум се |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не сум зависна
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"не сум"...па вас од кај ви текна тоа
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На првото прашање ДА..... За второто не баш.... И многу сум зависна..... Едвај се откачувам |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
centar
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum zavisen
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site nezavisni, a site online
dobro, vazno jas si kazav za mene i eve me pak |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве колку е часот ќе погледнете погоре, а јас уште на форум.
па проценете сами. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница 123 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |