|
Мерак |
Внеси реплика | страница 123 48> |
Автор | |
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Октомври.2006 во 13:51 |
ние и се она што ни прави МЕРАК...
уметноста на човекот да си ги исполнува своите мали хирови и челби правејќи си сам на себе МЕРАК.... со што и како си правите вие МЕРАК ... ПС. му ја посветувам темава на ПЛАМЕНКО новиот член на нашиот форум кој си ја отвори тема со ваков наслов денес некаде низ форумов, сега му ја нема и му е најверојатно избришана, без никакво образложение мој мерак е утринското кафе, топличко, миризливо со цигара Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:58 |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си имам многу мераци...
еден од нив е да асоцирам со Пламенко
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми е мерак што ти го открив зборот на мозгалка...
и ти пишав нов |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ТЕК ТВОЈОТ
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мерак ми е кога некој се радува
|
|
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е од ЛП која пламенко мене ни ја прати...
во контекст на темава ќе пастирам тука за да читнеме што му е на пламенко мерак ne mozam da si ja najdam vise 2 saati:( merak mi e da si ja najdam:)
merak golem:)...пламенко се надевам не се лутиш што пастирав дел од ЛП.... МЕРАК ми беше Изменето од ivana - 05.Октомври.2006 во 14:02 |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be ne se lutam za nisto :) merak mi e :)
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne znam izvinetio site pogotovo ivance sto e tolku gostoprimliva a vistina mi ja znema :( od vidik alal neka mu e na toj barem da kaze duri i prasav da ne smeta nema veze mislam deka sekoj ima merak i deka treba da stoi ovaa tema na forumov mnogu povise od nekoi drugi sto gi gledam:)
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
delfin imas mozgalka:)merakliska:)
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa bas mi padna merak sto se izbrisavte prethodno od merakot na plamenko a za merak bese napisano ...
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be Plamenko mnogu brgu ti padna merakot za Merak da pisuvas a od merak pocna .
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Begu, na Plamenko ne mu padna merakot za MERAK pishuvanje, nego nekoj imashe MERAK da mu ja izbrishe temata, a mene mi beshe MERAK da im posvetam tema na site onie koi uzivaat vo UMETNOSTA na MERAKOT
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |