IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Мерак
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мерак

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 48>
Автор
Порака
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Мерак
    Испратена: 05.Октомври.2006 во 13:51
ние и се она што ни прави МЕРАК...

уметноста на човекот да си ги исполнува своите мали хирови и челби правејќи си сам на себе МЕРАК....

со што и како си правите вие МЕРАК ...

ПС. му ја посветувам темава на ПЛАМЕНКО новиот член на нашиот форум кој си ја отвори тема со ваков наслов денес некаде низ форумов, сега му ја нема и му е најверојатно избришана, без никакво образложение

мој мерак е утринското кафе, топличко, миризливо со цигара Wink

Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:58
Motivation is game in my hands
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 13:56
јас си имам многу мераци...

еден од нив е да асоцирам со ПламенкоBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 13:58
мене ми е мерак што ти го открив зборот на мозгалка...
и ти пишав нов Wink
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 13:59
falaThumbs%20UpBig%20smileShockedClap
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:00
Originally posted by ivana ivana напиша:

мене ми е мерак што ти го открив зборот на мозгалка...
и ти пишав нов Wink

А ТЕК ТВОЈОТ Shocked     LOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:01
мерак ми е кога некој се радува 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:01
ова е од ЛП која пламенко мене ни ја прати...
во контекст на темава ќе пастирам тука за да читнеме што му е на пламенко мерак

ne mozam da si ja najdam vise 2 saati:(
merak mi e da si ja najdam:)
merak golem:)

...пламенко се надевам не се лутиш што пастирав дел од ЛП.... МЕРАК ми беше

Изменето од ivana - 05.Октомври.2006 во 14:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:01
ne be ne se lutam za nisto :) merak mi e :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:03
pa ne znam izvinetio site pogotovo ivance sto e tolku gostoprimliva a vistina mi ja znema :( od vidik alal neka mu e na toj barem da kaze duri i prasav da ne smeta nema veze mislam deka sekoj ima merak i deka treba da stoi ovaa tema na forumov mnogu povise od nekoi drugi sto gi gledam:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:08
delfin imas mozgalka:)merakliska:)
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:27
Originally posted by ivana ivana напиша:

ние и се она што ни прави МЕРАК...

уметноста на човекот да си ги исполнува своите мали хирови и челби правејќи си сам на себе МЕРАК....

со што и како си правите вие МЕРАК ...

ПС. му ја посветувам темава на ПЛАМЕНКО новиот член на нашиот форум кој си ја отвори тема со ваков наслов денес некаде низ форумов, сега му ја нема и му е најверојатно избришана, без никакво образложение

мој мерак е утринското кафе, топличко, миризливо со цигара Wink

MERAK MI E DA JA CITAM IVANA PO FORUMOV!!!!!
Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:35
E pa bas mi padna merak sto se izbrisavte prethodno od merakot na plamenko a za merak bese napisano ...
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
Кон врв
begu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2006
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај begu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:50
A be Plamenko mnogu brgu ti padna merakot za Merak da pisuvas a od merak pocna .
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 14:59
Begu, na Plamenko ne mu padna merakot za MERAK pishuvanje, nego nekoj imashe MERAK da mu ja izbrishe temata, a mene mi beshe MERAK da im posvetam tema na site onie koi uzivaat vo UMETNOSTA na MERAKOT Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.