![]() |
|
Омилена пита |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
valentina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Септември.2006 во 11:26 |
Која ти е омилена пита? Со сирење, спанаќ, месо, зелка(купус), праз, или блага со јаболка, цреши... Изменето од mamma - 19.Април.2008 во 19:29 |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Пастрмајлија
2. Со јаболка :)
|
|
![]() |
|
valentina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
ама пастрмајлија не е пита
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
кај нас е ПИТА ПАСТРМАЈЛИЈА :) ...од секогаш била :)....ти мислиш на питите со кори веројатно...ако е така ја повлекувам :)
Изменето од Delfin - 05.Септември.2006 во 11:36 |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Така ги викаат Пастрамајлиите и е добар вид на пита..
мммм сите ги сакам обожавам јадам.. и што ме растрвивте сега ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
да мислев на пити со кори како бурек, може и баклава да се спомне во благи пити |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
italian pie..mmmm...taa na decko mi mu ja pravev pred nekoj den....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
american,...py?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
omilena pita mi e sham-pita
![]() ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Pita so praz i slanina
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Spanak, praz i orevi,...i tolku
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gaz...ovaj prazot dava smek
|
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
malka mi pravi i pita so kompiri :) mmmm...prsti da izlizes....
![]() |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
pita so praz,soja i pecurki.a blaga so jabolka cimet i orevi.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |