|
Утрински програми |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
kriticar
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Август.2006 во 00:46 |
Дали гледате некогаш утрински програми!? На кабловскиве ги има куп, од Будилник на БК до Добро јутро Хрватска на ХТВ. Насмеани водители и ведри соддржини. И нашите во последно време се обидуваат да направат нешто. Ги има три. Журнал на Сител, Раноден на А1 и Добро утро Македонијо на МТВ. Што мислите воопшто за утринските програми!? И која според вас (ако има таква) е најдобра?
|
|
Kriticar from Macedonia
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги гледам понекогаш сите, ама најинтересно ми е кога А1 се фолираат демек во живо, а се гледа дека сонцето е високо на небото, или климата не е слична со денешната, што упатува дека е снимано претходниот ден.
Today Show со Katie Couric на NBC, мислам дека тешко некој ќе го престигне, но треба да учат од таму. Им треба и музика препознатлива за шоуто, но и трајност, а не после неколку емисии и некој ќе избега, водителот, режисерот или било кој и отиде се во аут! Потпишување договор на 3 години, па да видиме кој ќе издржи, нека издржи! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo! Kakva mok na zapazuvanje,sekoja cest majstore!
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrinski program?
toa ti e ako zaboravis od vecer vesnik da kupis pa so kafeto utrinsko ide utrinski program ili ne? |
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So utrinsko kafe ide utrinska skembe corba i litro jogurt
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas uz pat gledam koga pijam kafence pred da izlezam na rabota,zavisi nekogas se interesni ama suma sumarum citaat vesnici i komentiraat okolu toa.Barem jas taka sum trefnala!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od ona sto go vidov na TV kako utrinska programa e mnogu loso, pred se sodrzinata na programite kako i losite voditelki i losiot enterier znaci ni na A1 nitu Sitel
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da gi gledam nekogas i stvarno nekogas ima interesbi raboti da se vidat icujat!Dobri se i ovi nasive a Zurnal poveke mi s dopagja pokrs se voditelite i pointeresni prilozi ima otkolku vo Rano den
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу ретко...само ко ќе немам шо да прам...раноден е срање...а журнал ми е ОК...
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наутро, единствено нешто што ми се допаѓа е еден дел од "Рано.Ден." и тоа емисијата за јазикот на глувонемите. Прекрасно нешто. Барем човек ќе научи нешто ново, па да комуницира и со нив..........
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
алал да ви е шо можете да си дозволите да погледнете нешто и наутро |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Stevan
Нов член Регистриран: 19.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку е закаснет одговоров, ама како вработен во А1 Телевизија ви гарантирам дека утринската програма апсолутно секогаш оди во живо.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dragon ball sto ne davaat vise se kaam:) |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |