|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Август.2006 во 15:23 |
Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Torn
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne samo sto nema veze sto e medium , tuku i odvratna e kako pojava, mi se diga kosata koga ke ja vidam.
Tolku negativna energija nekoj da zraci nemam dosega pocuvstuvano.Milo mi e sto ja nema poveke na A1 vesti
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa e samo za crna hronika, kosava mi se kreva od glavava samo koga ke pomislam na nea, a koga ke ja vidam kosava ke mi se seli kelava ke ostanam
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
dragica n.
Нов член Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so i fali,bas e dobra za raspolozenie.mozis da umris od smea...
|
|
MASKI PODARETE CVET NEKOMU
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биљана...ах...Биљана..
Благодарам кој и да ја тргна..Сега може раат вести да се гледаат.. Да чита секој може..Но, толку гестиклуации, паузи, тонации на гласот не сум видела со толкав размер на преувеличување... Ужас.. |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеле Нате баш ужас , како што си опишала
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,bas taka Biljana Sekulovska-crna hronika
Edna pricina zosto da ne gledas A1 vesti.Jas ostanav bez tekst,se sto mislev da recam kazaa pogore... |
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sto zborite?
OVAA "STRUKTURA" VEKE NE E NA TV? ...odma ukljucuem TV ipocinjam da gledam! |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
JASTREB
Група Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si ja raboti rabotata za svoi pari, greshka e vo onoj koj i dal da raboti toj del.
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е тргната него е пратена во Брисел како директен известувач.... така да кога ке речат на А1 дека очекуваат директно вклучување од Брисел одма мењам програм |
|
Itn...
|
|
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, TI? |
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
new mornar
Група Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra e.
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ja gledam, iskaca od TV i me napaga
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne i se davaj, neznachi ako tatkoi beshe voeno dushkalo deka i taa e. Taa sirotata ne e ni svesna kakva e. Nedajse, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |