IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
Автор
Порака
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???
    Испратена: 01.Август.2006 во 15:23
Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
Torn Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Torn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2006 во 18:12
Originally posted by Kroki Kroki напиша:

Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................

Ne samo sto nema veze sto e medium , tuku i odvratna e kako pojava, mi se diga kosata koga ke ja vidam.
 Tolku negativna energija nekoj da zraci nemam dosega pocuvstuvano.Milo mi e sto ja nema poveke na A1 vesti LOL
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2006 во 18:16
taa e samo za crna hronika, kosava mi se kreva od glavava samo koga ke pomislam na nea, a koga ke ja vidam kosava ke mi se seli LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL kelava ke ostanamCryCryCryCryCryCryCryCry
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
dragica n. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragica n. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 17:37
pa so i fali,bas e dobra za raspolozenie.mozis da umris od smea...
MASKI PODARETE CVET NEKOMU
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2007 во 11:37
Биљана...ах...Биљана..
Благодарам кој и да ја тргна..Сега може раат вести да се гледаат..
Да чита секој може..Но, толку гестиклуации, паузи, тонации на гласот не сум видела со толкав размер на преувеличување...
Ужас..
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 08:48
Originally posted by natalija natalija напиша:

Биљана...ах...Биљана..
Благодарам кој и да ја тргна..Сега може раат вести да се гледаат..
Да чита секој може..Но, толку гестиклуации, паузи, тонации на гласот не сум видела со толкав размер на преувеличување...
Ужас..

Лелеле Нате баш ужас , како што си опишалаClap
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2007 во 20:34
Da,bas taka Biljana Sekulovska-crna hronika
Edna pricina zosto da ne gledas A1 vesti.Jas ostanav bez tekst,se sto mislev  da
recam kazaa pogore...
Кон врв
bond007 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2007 во 20:46
Abe sto zborite?

OVAA "STRUKTURA" VEKE NE E NA TV?

...odma ukljucuem TV ipocinjam da gledam!
EYES WIDE SHUT
Кон врв
JASTREB Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASTREB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 09:30
Si ja raboti rabotata za svoi pari, greshka e vo onoj koj i dal da raboti toj del.
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 14:28
Originally posted by natalija natalija напиша:

Биљана...ах...Биљана..Благодарам кој и да ја тргна..Сега може раат вести да се гледаат..Да чита секој може..Но, толку гестиклуации, паузи, тонации на гласот не сум видела со толкав размер на преувеличување...Ужас..

Не е тргната него е пратена во Брисел како директен известувач.... така да кога ке речат на А1 дека очекуваат директно вклучување од Брисел одма мењам програм
Itn...
Кон врв
LUPUS ET Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LUPUS ET Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 13:36
Originally posted by Kroki Kroki напиша:

A, TI?
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
Кон врв
new mornar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај new mornar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 16:01
dobra e.
,, PANTA REI ,,
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 17:06
Koga ja gledam, iskaca od TV i me napaga
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 17:10
Originally posted by moira moira напиша:

Koga ja gledam, iskaca od TV i me napaga

Ne i se davaj, neznachi ako tatkoi beshe voeno dushkalo deka i taa e. Taa sirotata ne e ni svesna kakva e.
Nedajse,
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.