![]() |
|
"Charmed" |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | |
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Јуни.2006 во 10:19 |
Една уредничка од а1 ми даде листа на најгледани серии и излезе дека
волшебнички е најгледана серија до сега, ја надмина и гледаноста на
пријатели.Ги гледате ли? јас да
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ги гледав уште пред 3 години, серијата е срце многу ми се допага, сега понекогаш кога ке начекам некоја серија на А1 шпа се подсекам.. Девојките се срце..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Alisia Milanooooo
E nejze bi ja zenel instantno!!!!!!!! |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
интересно е тоа (бар за мене)колку фризури смени PHOEBE
![]() ![]() 1 SEASON ![]() 2 SEASON ![]() 3 SEASON ![]() 4 SEASON ![]() 5 SEASON ![]() 6 SEASON ![]() 7 SEASON ![]() 8 SEASON |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Any season is fine with me!!
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Срце е невидено и неа и Пајпер многу си ги сакам..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ние сме сега 5 сезона ни останаа уште 3 и многу ми е жал поради тоа
![]() инаку омилена ми беше Prue ама умре така да сеа ја сакам Phoebe |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
ja gledam i mene mi bese omilena Prue sega mi e Piper procitav deka se snima i nova 9 ta sezona ali im umre Speling pa ne znam dali ke se dosnimaat
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од angelwings - 29.Јуни.2006 во 12:09 |
|
![]() |
|
а кој е Speling??
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kako moze da ne znaes koj e speling a da gi gledas pa toj e glavniot producend na serijata toj gi izmisli volsebnickite i melrouz place i beverli hills i i red drugi serii koi bea popularni vi poslednive 10 godini
|
|
![]() |
|
добро де не знаев..
ама наслушнав дека престанало снимањето поради редовното доцнење на актерката Alissa Milano (фиби) во последните 2 сезони им дошло на идеја да ја убијат и неа како Пру ама мислеле дека серијата ке ја изгуби популарноста па престанале со снимање |
|
![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Gi gledam i gi obozavam. Mnogu poveke mi se svigase koga bese Prue, a Phoebe i Piper se mnogu dobri
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |