|
Tенис |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јуни.2006 во 20:05 |
за Рафаел Надал дознав од една другарка, девојчето е лудо по него. Јас прво и викав дека личи на Могли ама сфатив дека е најубавиот, наjмладиот и најуспешниот тенисер!
Изменето од *psycho* - 05.Јули.2006 во 23:51 |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Надал е неприкосновен на земјен терен, но на трева, и тоа како мора да се помачи за да ја освои победата
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Надал според мене ќе биде победник и на Вимблдон.....
|
|
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa moze treba da go promenis mislenjeto za nego, koga veke e tolku uspesen
p.s.bidi siguren deka ke pobedi i na Vimbldon Изменето од *psycho* - 05.Јули.2006 во 23:54 |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друже, по се излеа нема во скоро време да ми сепромени горе наведеното мислење, пошто Федерер прошто го раздрма Надал на Вимблдон
|
|
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej da mnogu mi e krivo za Nadal ali nema veze. A ti ne go menjaj mislenjeto za nego samo ne go vregjaj tolku, ne e do tolku los.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас друже најискрено сум за Надал, а брат ми за федерер... тука имаше војна дента, и ете јас бев тој што се осеќав неубаво... За Надал сум, али мора да се признае дека Федерер е просто цар на зелениот терен... Додека на змјен терен, тоа е веќе друга риказна, било кој од нив двајца може да победи...
|
|
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe za izborot na igrac i ti si, ama i brat ti e vo pravo, zosto i dvajcata se stvarno dobri igraci.Ama kotga ke go zemes vo predvid i fizickiot izgled
jas bi go izbrala Nadal a i nekako mi e po mil za razlika od Federer (jes da e posozrean ama) ne pokazuva nikakvi emocii. Изменето од *psycho* - 16.Јули.2006 во 16:31 |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммм... не сум знаел дека спортистите со подобар изглед се подобри од тие со полош иглед... Ова некоја нова класификација на спортисти излеа, а психо????
|
|
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ne, ne, samo sakav da kazam deka Nadal poveke mi se svigja, toa nema vrska so toa kako igraat... |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уффф ми олесна, тоа е нешо као јас сеа да бирав помеѓу нив двајцата, и кој поише ми е помачо, за него да навивам... бљаааккк.... Али на драго срце би бирал меѓу женскине тенисерки, мајке ми
|
|
|
|
bella
Нов член Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj kojsto gled redovno tennis turniri,znae deka nema podobar od federer!
ne vikam deka federer mi e omilenoit teniser,no svesna sum deka nema podobar od nego... inace marcos baghdatis i jarkko nieminen se mote teniseri a be mn se ,da ne gi nabrojuvam. sledite li masters turnirot vo toronto ovaa sedmica? sekoj kojsto uziva gledajki tennis,isto taka moze i da ucestvuva vo mnogu interesni tennis igri na net.igri kosto sekogas se povrzani so odredn turnir.pr. turnir koisto e vo tek. ako nekoj saka da znae poveke ,neka pisa,ke mu objasnam |
|
|
|
juventino
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков Надал,каков Федерер само ANDY RODDICK 4EVER |
|
Una vera juventina a sempre la vittoria in tasca!!!
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
morakakov nadal FEDERER,BLACK,TOMI ROBREDO.
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |