![]() |
|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 39> |
Автор | |
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Мај.2006 во 13:39 |
Јас малце |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
што значи малку неверен?
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
dva pati nedelno.
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() |
|
![]() |
|
Me zadovoluva devojkata ama pust merak, sekoj den grav ne se jade.
![]() Изменето од perinosi - 21.Мај.2006 во 14:17 |
|
![]() |
|
ама верувам дека и твојата девојка е свесна за твоите ставови |
|
![]() |
|
ne e.
|
|
![]() |
|
така ти си мислиш, никад не подценуј женска интуиција
![]() |
|
![]() |
|
Многу сум вешт во тие работи. Нема шанси да насети. |
|
![]() |
|
yeah sure
![]()
едни двајца се растураа од варање како ти твојата девојка, и се си мислеа дека се многу вешти како те*е...ама...
|
|
![]() |
|
Интересно.
![]() |
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Не сум неверна, ни сум била ни ке бидам, ако не сакам некој нема да го лажам.
|
|
precious..
|
|
![]() |
|
Да беа сите девојки како те*е и јас немаше да бидам неверен. Баш ми е мило што што сеуште имало такви как те*е.
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
има и машки и женски од двата типа, верни и неверни, искрено имам дури и другари и другарки кои ама ич не им е гајле за ништо освен за се*е, да си поминат убаво па за другите кој ги прашува. ме изневериле еднаш многу и видов како е тоа и несакам од мене никој така да се почуствува.
|
|
precious..
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |