|
Кога ке дознаеш |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Мај.2006 во 18:11 |
Што да правиш....најдобро е веднаш да почнеш да ја забораваш....
Ми се случило...мнооооогу одамна.... Лек: умствени активности што не се поврзани со љубов и забава растојание - што поголемо и време на несреќавање - што подолго... Успех на постигнување заборав 80% (останатите 20% се за спомените) |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викни ја сестра и нека ти раскаже некој филм |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NISTO NE MOZE DA ME POREMETI, UTRE E NOV DEN..... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno kazano. Blagodaram za sovetot. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas senokos , nema sto prifati go taka kako sto e i baraj nesto novo sto vredi da se cuva vo srce
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ak ti vlegla dlaboko vo srceto iskopaja i izvaja
|
|
Grunge Rules
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едноставно сврти нова страна и почни од почеток-така е најдобро, спомени ќе има но незначи дека со тоа треба да се живее...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Размисли каде си погрешил ако си погрешил.... Пробај да разговарате отворено и да откриеш зашто не сака да слушне за те*е.. Најлесно е да се свртиш и заминеш.. Најтешко е да вратиш ако можеш и опстанеш... |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полесниот начин : ПРОДОЛЖИ ПОНАТАМУ ........ Потешкиот начин : Почни ја тешката борба на љубовта ,борба, од која можеш да излезеш уште поповреден но исто така можеш да излезеш како никогаш СРЕКЕН...... |
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ima i najmala nadez bori se ako ne sekogas vo blizina ima uste nekoj interesen!
|
|
sladok
Нов член Регистриран: 08.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako sto vlegla taka ce izleze.
|
|
ako ne ve razberat so 1 recenica, nema ni so 101
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што си ја пуштил таму бре, ти си крив за тоа немој сега да се жалиш за своите потези. научи нешто од нив.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemojte da go karate deteto, kako mu se pustivte, ostavete go da odluci sto ke pravi
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |