|
ВОЗЕЊЕ И АЛКОХОЛ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Април.2006 во 20:12 |
....какво мислење имате вие кога се збори за шофер кој е под дејство на алкохол....??
а за анкетата: дали вие возете кога сте напиени или ептен напиен?? Изменето од LouWeed |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi mu odzela i vozacka i kola i se, bi go sogolila do koza, i bi go pustila da si odi doma, normalno peski.....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LUDAK SEDNUVA PIJAN DA VOZI ZATOA E LUD ALKOHOLICAR SE NAPIL KAO SVINJA ZBOG NEGO NEVINI DA GINAT.BI MU ODZELA KOLA VOZACKA ZA SVA VREMENA!
|
|
mnjkl |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....какво мислење имате вие кога се збори за шофер кој е под дејство на алкохол....??
imam MNOGU MNOGU neubavo mislenje koga vozam ne pijam |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да се размисли за оние апаратчињата кои се вградуваат во кола и ако осетат дека возачот е пијан, да не може да ја стартира колата.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i niv ke gi suredat samo da ......
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja onie koi se pijani i vozat bi gi aknala u bure so alkohol poklopeni da se nalokaat
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ti pomognam....iako e malku prenasilno za mene...pa ke se udavat!!!?
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се напијам чаша вино возам сепак се осеќам способна ама ако испијам две или повеке во никој случај не седнувам да возам.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vozam ako se nalijam so mnogu viski, nikako, ama so edno-dve piva, sednuvam na volan bez problem...
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidejki rabotata mi e profi driver voopsto ne ni pomisluvam na alkohol dodeka sum so vozilo.
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam vozeno dosta pati napien i sum imal 2 soobrakajki isklucivo pod dejstvo na alkohol, toa ti e , se nadevam 3iot pat nema da bide fatalen hahahahahah
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vozam pod dejstvo na alhohol nikogas
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и онака не пијам, па го немам тој проблем...
А и ако случајно некогаш се напијам една чаш(к)а во друштво, тоа обично гледам да го исперам од телото со вода или сок. Според тоа, јас сум релативно безбеден возач. |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |