|
Списанија |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Март.2006 во 19:52 |
Читате ли женски списанија или пак списанија за модата?
Дали сте зависник од таквите списанија? Што мислите за нив,дали ја пратите модата што тие ја диктираат! Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:28 |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш купувам некогаш ми доагаат на рака .
Воопшто не сум зависник од такви списанија нити па носам што има во нив...Секогаш купувам она што ми се допага и што ми е пријатно за носење. |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас ги обожавам списанијата,особено тие за модата дури и од интернет даунлодирам каталози или ги порачувам истите!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kupuvam pa duri i preteruvam...ama sega ne se tolku skapi moze da si gi dozvoli sekoj osobeno srpskite Joy,Lepota i zdravje,Bravo girl,tie doagaat kaj nas so zadocnuvanje i se evtini...kupuvam i OK...e stvarno nemam oset so knigi i spisanija....Slepo nemozes da pratis se no korisni soveti i kombinacii ke vidis i ke dobies idea od ona sto go imas da iskombiniras....
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука си во право,но шо да се прави со куповите списанија што сум ги насобрала а никако не ми се фрлаат и само ги преместувам од едно место на друго од една соба во друга.... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas gi cuvam dolgo vreme i posle ke izdelam samo ona sto mi treba vo papki ...a drugoto pred kontejner.Nekolku papki ke ti zavrsat rabota
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слични идеи ми дојда само што мене ми се чини дека регистри ќе ми завршат работа....
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum zavisnik ali obavezno ke razlistam kaj ke nacekam
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи си еден чекор до зависноста |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obevezno kupuvam ELLE,VOGUE,Marie Claire i slicni na niv,a kolku gi razgleduvam toa e drugo prasanjeVAzno vo nedelata moram da kupam barem dve spisanija,sto znaci ...zavisnik
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najcesto Cosmopolitan...
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Redovno citam spisanija za moda, zdravje i ubavina.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UPS eve go istiot naslov i po se izgleda istata tema!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |