|
Што СЕ би направиле за љубов? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Март.2006 во 19:33 |
прво чекам ваши размилувања па ќе ви го кажам моето
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E,ne mozesh unapred da kazesh shto bi napravil,shto i da napravish ke go napravish koga ke dojde do toa..........................,aiiii,zaboraviv deka filosofija e na drugo mesto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi ako go sakam,ne bil napravila bukvalno se..zavisi..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi ubil |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оу мај гад хеки , немој вака мрачничко
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam, deka sum napravila dovolno.........i mi se vratil blagodet od taa ljubov |
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto ke mi se ispreci pred mojta ljjubov , kolam besam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМОЈ ХЕКИИИ , НЕМОЈ ДА КОЛИШШШ
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more i ke besam , ako treba
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM ZA SKARA POVEKE
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama od kaj kumata , kumata is the best
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa od tamu cesto si poracuvam.sto e dobra sakrata dobra e.nema zamerki tuka
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas redoven mu bev , amma sega ne sum sednal , paaaa edno 3 nedeli , me prasa kaj si so te nema , mu vikam brat ekipava ne mozime da se soberime , ama skaradzijava od kaj kumava sega vo porta raboti navecer , pa mu ja sednavme vcera tamu
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra skara pravi dobar skaradzija, kade i da e
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |