|
како се чуствувате на 512 |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
ilefx
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Тема: како се чуствувате на 512 Испратена: 15.Февруари.2006 во 21:44 |
|
како се чуствувате на 512
|
||
ILEFX.COM
|
||
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Испратена: 22.Февруари.2006 во 10:10 | |
јас ако имам 512 ке умрам од нерви и сигурно досега мониторот ке беше искршен
|
||
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
||
senkotoo
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 27.Февруари.2006 во 19:16 | |
mda
|
||
О,НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ.. ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ...
|
||
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Испратена: 23.Март.2006 во 04:23 | |
Se e OK samo Limitot od 4 GB e sranje
zavrsuva uste malce dogovorot i otidov na KABLOVSKI kako i so poveketo moi drugari ee pa ke vidime kolku ke vi se isplati LIMITOT. A za bezicniot intenet i toj e isto sranje so limit a kako bese najavuvan toa trebase da bide BUM vo informatickata sfera a cenite i uslugite se COPY + PASTE na MT NET - koj ima najstabilna konekcija i najdobra usluga edinsten minus e limitot koj ako ne se resi nekako ke imaat golemi zagubi ne znam sto mislea menadzerite na MT NET kako i da e konk*rencijata ke gi nauci na pamet. |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Испратена: 23.Март.2006 во 21:07 | |
Користам кабловски бизнис пакет од МОЛ со 512, досега ме служи ок!!! Немам поплаки освен 2-3 пати што има паднато нетот на сред даунлоад, а не користам даунлоад акцелератори и отиде се по јабана!!! Инаку брз е и солиден јес да не е како во светот каде има брзини и по 3-4 ГБ и повеќе!!! Ај ќе дојде и тоа кај нас!!! Само бусвек е во право за ова со трансфер лимитот!!! Ај ќе видиме новиот ОН.НЕТ што ќе ни донесе и дали ќе ни ги симне цените на услугите!!! Инаку безжичниот е живо срање, заради тоа што никаде немаат покриеност на територија, а се испуваа ко којзнае што да е тоа !!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Испратена: 25.Март.2006 во 02:49 | |
Има во македонија брз интернет SkyDSL - сателитски интернет Инсталацијата е скапа а основниот и најевтин пакет е околу 6 евра/месечно. |
||
micevski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Испратена: 01.Април.2006 во 18:12 | |
Ne znam kolku ste informirani ama za toj SKY DSL sto je treba da imas postoecki internet zs ako go nemas ke nemojs da instaliras SKY DSL taka da ti idi 2 interneti da gi odrzavas mesecno da gi plakjas a eden da koristi pa udrete sega NZS POZDRAV ---------------------------------------------------------- ------------------------ It`s nice to be important but is more important to be nice |
||
busvek
Испратена: 02.Април.2006 во 06:46 | |
SKY DSL ti e kako da mu vgradis TURBO - NITRO na veke postoeckata konekcija
|
||
micevski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 02.Април.2006 во 19:37 | |
Zakon e Muabetov Bravo drugar |
||
It`s nice to be important but is more important to be nice >>>bRiX<<<
|
||
busvek
Испратена: 04.Април.2006 во 02:43 | |
Da mozea ke ja krenea i poveke brzinata za pobzo da se trosi DOWNLOAD-ot i potoa za da plakas oti otkako ke me limitiraat na Modemce e togas nervi gubam ne ni sednuvam na NET |
||
micevski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 04.Април.2006 во 18:45 | |
e toe MT NET SO napraj
|
||
It`s nice to be important but is more important to be nice >>>bRiX<<<
|
||
Sister
Сениор Регистриран: 03.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Испратена: 04.Април.2006 во 19:05 | |
многу добро и паметно кажано! |
||
Wish your girlfriend was hot like meee!!! |
||
vodkamixx
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Испратена: 06.Јуни.2006 во 04:20 | |
Ма шо како се чувстувам на 512 kbps. Арно ми е, ама се радувам 5 дена на тоа и ондак летам на 64.
МТ.НЕТ нека земе да зголеми лимитот, зашто мене брзо ми бега. 5 дена сум радосен, 25 дена облеан во тага и црнила.
П.С. 8 гига лимит добро би дошле, барем 10 дена ќе бидам радосен.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Испратена: 11.Јуни.2006 во 03:18 | |
водка, комшии се лоша ствар
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |