![]() |
|
Омраза vs рамнодушност |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | ||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Февруари.2006 во 14:45 |
|
sto e postrashno?
sto e ona sto ve povreduva poveke? Изменето од Carnation |
||
![]() |
||
![]() |
||
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
poveke me povreduva omrazata
|
||
mbm
|
||
![]() |
||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
|
ramnodushnosta
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
Ramnodushnost.Ne znam kolku e opravdano ama nekako ramnodushnosta pravi da se cuvstvuvas deka ne si dovolno vreden nekoj da razmisluva za tebe i da ti posveti od negovoto vreme i cuvstva.Kolku ova pravi smisla ne znam ama mislam deka e taka |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Ме повредува рамнодушноста на особата кога ја покажува неговата незаинтересираност кон мене.Ова знае да ме направи тажна, несрекна.Додека омразата ако ја има е тогаш се е сведено на нула,нема контакт нема ништо.
Изменето од maja |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
pa ponekogas ramnodusnosta i predhodi na omrazata,sepak poveke me povreduva omrazata,zatoa sto ako kon nekoj e ramnodusen kon mene znaci ne neguva nikakvi custva kon mene,a dokolku ima omraza znaci deka ima negativni custva
![]() |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
е сега за то негативни чувства,дали знајѓш само колку е мала разликата меѓу љубовта и омразата?јас би рекол незаприметна,зашо за да те мразит некој требит и да чувствуват нешто |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
zatoa sto mrazanjeto e custvo.....ili mozebi ne e neznam nikogas nikoj ne sum g mrazel za da ti kazam za mane mrazanjeto nepostio kako takvo niti kkao custvo niti kako so i da e bla bla.......a mislamdeka ljubovta i omrazata se sosema sprotivni cuvsta
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
imam mnogu drugari koi ne znaet dali ja saket ili ja mrazat odredena licnost,mozda se sprotivni,ama mnogu se bliski vo sekoj slucaj |
||
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
не знам баш....што е полошо...мразам да мразам и да ме мразат, али не можам да останам рамнодушна на рамнодушност...рамнодушноста длебоко ме копкат в срце.....зошто игнорирање, зошто не ми обраќа внимание??????.........али и омразата е страшна работа...некого да мразиш, прво треба да се мразиш самиот се*е си...
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
povekje boli ramnodushnost....koga nekoj te mrazi mora da mu znacis cim te mrazi.... (vo najgolem broj slucai) ... e ramnodusnosta ... znaci deka ne te smetaat za ziv....
![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
|
то шо сакав да го кажам на прост и едноставен начин.БРАВОС |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |