|
Поjма си немам |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Април.2014 во 00:51 |
Гледам нема ваква тема па ке ставам една
Овде може да пишувате кога треба да направите нешто од кое немате ни поjма ни представност ни идеjност Поjма си немам каде е Sumangali Auditorium Изменето од д4б3 - 09.Април.2014 во 01:10 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појма си немам дали имаме ваква тема, ама мислам дека немаме. Поим си немам зошто викаме појма. Да си легнам, оти поим си немам како ќе станам сабајле. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како модератор во Разно,
мислам дека се пренатрупа подфорумов со илјадници теми.Нема потреба од нови и нови. Зарем не Ви се доволни постоечките? Вакво ми е ,онакво ми Ова знам,ова незнам, па и уште ваква фалеше појма си немам?! Јас не се согласувам со отварање на секакви теми. Ако некој мисли поинаку,нека реагира!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појма немам дали преживеа кучево во Охрид, а баш ме интересира
Изменето од evangeline - 09.Април.2014 во 20:21 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A jas poima si neam ova "poJma" dali e pravilno upotrebeno tuka
Изменето од Kastro - 09.Април.2014 во 20:44 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве јас реагирам..не зашто мислам поинаку туку зашто мислам исто И он.. Појма си немам што со секојдневните нови теми од свето и дабе и со офтопиците |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da si nemala pojma!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појма си немам како е можно, сигурно многу ми се спиело па сум... брзала да си легнам |
|
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката им поставила прашање на учениците: што работат вашите родители? На Петра татко и - шофер, на Гошко мајка му - доктор, а Иванчо одговорил: - Татко ми работи во стриптиз клуб, музичар. Учителката се и вечерта отишла на гости кај семејството. Вратата се отвара, таткото - ситен тип со големи округли очила, во станот насекаде висат кабли, тонови микрочипови. Учителката го прашува: - Вашиот син, Иванчо, рече дека работите во стриптиз клуб - музичар? Точно е? - А вие мислите ли дека првооделенец ќе разбере, дека татко му е специјалист по протоколи TCP/IP во ethernet мрежите, на ниско ниво? Изменето од д4б3 - 10.Април.2014 во 17:30 |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, да го преведеш вицот! Да нема после - појма си немам зошто сум баниран! |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- ova e najbolji ...''pojma nemam ''. svaka ti cast ! a ja pojma nemam...zoshto dojdov sega tuka.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појма немам ..... од каде прво да почнам ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |