|
Стикери за на ѕид |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Февруари.2014 во 13:32 |
Имаме тема за тапети, ама стикерите се сосема нешто поинакво.
Не е потребно цел ѕид да се покрие, како што е случај со тапетите. Последниве години тренд во дизајнот на интериерот се стикерите за на ѕид. Овие мали налепници кои ги има во секакви бои, големини и форми може лесно и евтино да направат големи измени во вашиот дом или соба. На почеток се украсувале детските соби со најразлични тематики најчесто на ликови од цртаните филмови, додека денес и дневната цоба, кујната, купатилото се во игра. Едно мало гранче со птица на неа залепено до прозорецот веднаш го освежува просторот. Посебно ова важи за вашата работна соба, каде поминувате голем дел од денот, сакате да се чувстувувате пријатно. Значи не мора ништо шарено и украсно, туку еднобојно и минималистички дизајн. Не заборавајте важна е пред се идејата. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересни се овие стикерите и баш освежуваат. Имам ставено во детските соби, пеперутки и цветови. Ама ова со метрото многу интересно. Би купила ако најдам слично. И во работната соба ќе си ставам нешто. Ѕидовите ми се зелени, па ако откачам некоја Ајфелова кула, ем ќе работам, ем ќе си замислувам дека сум во Париз. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај нас ги прават по порачка стикериве.
Сигурно можеш и таму да најдеш ако прочепкаш Си даваш дизајн и ќе ти направат.
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам, сигурно прават и по порачка ама знам дека готови има какви сакаш - такви. Треба да прошетам и да видам. А и нетрпелива сум да чекам нешто. Јас видам - купам и завршена работа. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |