|
Понеделнички... |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јануари.2014 во 08:58 |
...да се измотивираме. Не сум тип што ги мрази понеделниците. Освен ако не ме прекинал алармот во некој убав сон или сум станала ептен на лева нога. Понекогаш само ми треба да си ја погодам песната, дупло кафе... и неделата може да почне! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега што слушнав по радиото : Што си посакаш тоа ќе ти се случи преку неделата . Затоа посакај си нешто убаво .
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не верувам баш на се што ќе слушнам на радио. Оти знам дека ако посакам приватна планета само за мене, тешко да ми се оствари во текот на неделата. Ама обично се будам како понеделнички оптимист... колку и да звучи оксиморонски. Ај да се фаќам за работа... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам недела......а понеделник ми е скоро секогаш убав ден
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес било Blue Monday – најдепресивниот ден во годината Kако да не. Mене ми е Red monday и плус немам време ни за кафе, не па за депресија |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понеделничко добро утро |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како за понеделник, не помина лошо.
Барем частење имаше
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене денес ми беше недела |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер...освен што една персона ми дојде.....и таква си е да ми се шмугне па да види кое каде ми е
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каков тмурен понеделник... барем да немав работа, да се стуткам под ќебето со Мичо и да си слушам џез... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од сабајле еден куп пари испотрошив, што за фарби, за пасти за заби, за шампони, за сметки, за чистачки...
не е можно да ми тргне вака цела недела
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
големи планови имав за овој понеделник, ама изгледа настинката ќе ме легне во кревет |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понеделнички - го изкористив паметно овој ден
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |