|
Дали ви значат модните брендови? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Декември.2005 во 03:00 |
|
MENE ISKRENO IC NE MI ZNACAT, IMAM SEKAKVA GARDEROBA I DURI PONEKOGAS MI SE DOPAGA POVEKE NESTO STO E BEZ NEKOE POSEBNO IME NA ETIKETATA OTKOLKU SO PR. VERSSACE,GABANA .....
|
||
mErLiNka & KeNeDi
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам секаква гардероба, некои не се одредена марка, но запазувам марка на фармерки,кондури(не купувам од кај нас) како и патики и тренерки обавезно како и интимната облека.Останатото и така и така.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam samo edni POTPISANI HM pantoli( debelo plateni)i nekolku slucajno takvi bluzinja, ama ic ne praktikuvam takvi raboti recisi se drugo mi e ona so mi se bedisvit mene i ic ne mi e gajle dali se pantolonite 1500 ili 10 000 denari najbitno e da e ubavko(za mene) i da ne mi stojt loso |
||
Точачиња.
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kupuvam ona sto mi se dopaga i sto mi stoi bez razlika dali se nekoj moden brend.
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние Македонците сме огромни помодари и многу сакаме да се прчиме особено нашите моми Македонки!
Шо мислите за брендовите?Земате ли исклучиво роба со бренд или не правите разлика? |
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne zimam samo BREND parcinja!!!! Ne sum SNOB iako mislam deka
KVALITETOT sekogash treba da se plati i deka se isplakja platenoto.
A razlika postoi i toa DRASTICNA pogotovo od koa se pojavija ova fusheraive kinezi i turci.....zabusjhavaat na sostav na materijalot!!!!! Mada u nekoja prilika se isplati da si zemesh ,, evtino parce za edna upotreba,, |
||
Motivation is game in my hands
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,, evtino parce za edna upotreba,, |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas isto taka |
||
|
||
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas |
||
Yo^^
Нов член Регистриран: 09.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE NE E FINTATA DA SE OBLEKUVASH VO NAJSKAPI ALISHTA I SE DA TI BIDI ORIGINAL, NELI? TREBA MALKU I NA LICE DA SI SIMPATICEN/SIMPATICNA
A PO KOZMETIKATA IC NE SUM...TOA E TOA...NEMA KAJ NAS TRTE-MRTE :))) MISLEV RAPERKITE |
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe vie toa raperkite nekoj poseben vid na zemjata da ne ste????? |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Muabetov vi e cool,abe ima mnogu ubavi parcinja od jakite brendovi ama treba dlabok djeb taka da kaj mene bas i ne se tolku zastapeni!
|
||
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neso imam od modnite brendovi kao farmerki patiki, ostanato poslabo
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otkako sum ovde cesto si dozvoluvam dizajnerski raboti ama sepak stojam na stavot deka ne e bitno sto nosish,bitno e kako go nosish
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |