IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - КУФЕРОТ...лелеееееее
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КУФЕРОТ...лелеееееее

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: КУФЕРОТ...лелеееееее
    Испратена: 08.Декември.2005 во 20:05
хехеххе....да,да КУФЕРОТ...јадниот стално ни ги трпи нервозите пред патување,клоците одозгоре кога сакаме да ни носи све што си спакувавме...и така даље...

кога го спремате куферот вие...на последниот момент или на раат така еден/два дена унапред....и дали куферот стварно е секој пат МАЛ??????????????????????
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 20:58
слушај, а ако многу се брзаш, може и да го забораиш
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 23:33
BRATCE stalno mi e mal (mislev na kuferot)
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2005 во 23:37
ako ne e mama ke trgnam samo so oblekata za patuvanje.taa i tato ke mi go sredet,ke mi go odneset na avtobuska,ke go stavat vo avtobus,uste da dojdat so mene i kraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 02:27

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

bravo  za mama tato i bato

bato actualy ne prajt niso,ama za vo idnina morat da go angaziram

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 08:22
И покрај тоа што имам огромен куфер, џабе обавезно имам пропратни торбици или мали дополнителни куферчиња.
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 08:31
МА кога ќе ги седнам сите што се дома на куфер има да се затвори па ако треба нека пукне после патентот
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 09:06
јас се научив да се пакувам во среден куфер така да ништо не ми фали..понекогаш да имам и одвишок среден со тркалца и рачка добитна комбинација а тајната е: козметиката у ранец
Motivation is game in my hands
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 09:25
Мене од куферите ми е здосадено.Често ги користам.Секогаш преполни и секокаш не се затвараат.Колку и да е се уредно спаковано:(
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2005 во 22:56

Originally posted by Carnation Carnation напиша:

bravo  za mama tato i bato

bato actualy ne prajt niso,ama za vo idnina morat da go angaziram

pa mama i tato neka go sreeduvaat a bate neka go nosi do avtobuska ili .....

dobra ideja.fala na pomosta
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2005 во 09:00
i jas cesto gi koristam kuferite , i do sega n emi pretsavuvale problem, ne znam zosto,ama naviknata sum na niv
Кон врв
dambi5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dambi5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 12:10

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

õåõåõõå....äà,& #228;à ÊÓÔÅÐÎÒ...¼à 28;íèîò ñòàëíî íè ãè òðïè íåðâîçèòå ïðåä ïàòóâàœå,êë ;îöèòå îäîçãîðå êîãà ñàêàìå äà íè íîñè ñâå øòî ñè ñïàêóâàâìå ...è òàêà äàšå...

êîãà ãî ñïðåìàòå êóôåðîò âèå...íà ïîñëåäíèîò ìîìåíò èëè íà ðààò òàêà åäåí/äâà äåíà óíàïðåä....è äàëè êóôåðîò ñòâàðíî å ñåêî¼ ïàò ÌÀË??????????????????????

Jadniot kufer gi trpit nervozite nasi zatoaso tokmu toj i ni gi zadavat istite,si se iznerviral ama tolku jako na primer:ti otkazvit na sred pat,se raspagjat i sl. evaaaaaa da se ubies e to.

A zgora na to da si nekoe pomalo coece i da ne mojs da krevas nogu nogu kako na primer jas

смеењето го продолжува животот
Кон врв
simonce* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај simonce* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 19:15
kuferot go spremam 3 dena odnapred,za posle da mi tekne uste nesto da stavam....
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 10:04
Kuferot go spremam se so nova obleka i  taka. Mnogu mi e poln  a jas placam za toa sto mi e za nikade od site kloci, vo Vegas duri ednas go frliv od prozor pravo v bazen i stradase nekoe starce od Cuba:)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.