![]() |
|
Тротоар шоу |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Септември.2010 во 23:19 |
Моментално ми е бр.1 емисија од ваков тип....
Инаку, не е тоа што би била ако водител не беше кој друг ако не шоуменот Марко Новески....
![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Никогаш не сум го гледал ова емисииче.
И како е Нинџа,интересно е? Водителот од порано го знам,водеше некои емисии,бааги откачен ми гледаше,зелени тресе уште или се стабилизирал малку? ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
шампион е...само што ќе зине, се смеам...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Тогаш мора да го гледам јунакот некој ден.
Кога се дава емисиичето Нинџа,тури тука час и ден ако може? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
на канал 5,мислам во петок е Фикс мораш да го гледаш,малиов е царче
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
сега малку се збунив...тротоар шоу е во петок.....на на објавата на ФБ стои :
-Trotoar News se emituva sekoj den na Kanal 5 vo 17:45 .....
значи секој ден е Тротоар news а во петок Тротоар show .....
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ок,немој да ме разочараш,ќе го гледам наредниот петок,па ќе видиме што ќе каже малиот
![]() |
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Многу добар тандем ми беа со Мина во Дај побрзај ![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Trotoar Show denes vo "Trotoar News" ke gledate: Modni zurki vo Skopje - vistinska retkost vo metropolata; Na sportskiot aerodrom Stenkovec ke letame so avioncinja; EKSKLUZIVEN MATERIJAL od Budimpesta - kako Makedoncite ja zapoznaa Kety Perry !!! "Trotoar News" e so Vas vo 20 casot, po vestite na Kanal 5 !!! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |