|
Најинтересни постови и форумџии??? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Август.2010 во 14:03 |
Ај да видиме кој форумџија ви е нај интересен.......... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза и неговиот сарказам. Ѕвер.
И Подводно, цурата е јака. И има други, ама ај после. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Збунет е еден и незаменлив респект за него...
додека го следеше фрагола и она беше интересна...
а моментално мамамд и брза .... ми се најинтересни
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас многу сакам да ги читкам замислена- шаци -тиги --санти -анита- калипсо- сања -омар и емил...никогаш не ги пропуштам
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno mamamd, brza i marshalot
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и баба да не ја заборавамм...
инаку секоја тема си има по некој форумџија што ја разубавува...... |
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што сум пишала јас за да бидам интересна за читање
Инаку и мене ми се омилени за читање...овие...
ама тоа од помладата генерација ..и тебе Мај |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин. Колку ми бил интересен со ептендосадно, т.е темата што он ја отвори: Вистинскиот маж никогаш не удира жена.
Секоја нова страна, негов ист пост. Како не му здосади. А од форумџиките срцка ми е Анита и Мајвеј, кога ќе се размуабетат... Исто и кејт. Форумскава Бабичка е супер исто. |
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно Тиги и Џо. Уште се прашувам да не имаат десетина години повеќе. Натпросечно интелигентни особи. Од постариве Месинџер, Брза, Анакин и Мај Веј... Поздрав до нив. Изменето од LiDivio - 07.Август.2010 во 15:06 |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
истото и јас го мислам за нив...посебно за Тиги...или напредна генрација се помладите или таа дели незнам што е...битно многу форумџии поминува со нејзините постови... |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, треба да бидете горди што имате тинејџери тука на форумов што се вмешуваат во политика, филозофија и психологија и вероисповед.
Мај јас делам, сиииигурно. (саркастично*) |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мало мало ама техничарче |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Ги читам сите..... но ....
омилени ми се Мај Веј и Анита....секогаш ведри расположени насмеани
..Форумска Баба не ја одминувам.... ја има насекаде и има големи
познавања од разноразни теми....
... Рената и Газела .... ми се симпатични ....
Тиги.... често ме засмејува..ама по некогаш по малку и ме ..нервира ...
Исто така интересни ми се и Фолцваген... гОјдо и гонзо ......
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено си имам свои омилени теми и таму најчесто влегувам...
брза ми е навистина интересен за читање, но штета што најчесто виси во политика, а натаму не ме носи често патот...
којсумјас не сум го читала многу, можеби порано доаѓал почесто на форум,ама деифинитивно не го пропуштам кога ќе напише нешто...
тиги, џо и volkswagen од помладата генерација не ги пропуштам понекогаш знаат ептен да ме изнасмеат и да ми го разубават денот
исто со задоволство ги читам форумска баба, замислена, емил, санти, месинџер, марко поло, my, гонзо, анакин...
знам дека сум испуштила некој, ќе си допишам накнадно
Изменето од Schatzii - 09.Август.2010 во 01:33 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |