|
Дали ќе има избори до Март 2011? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
sloboden MKD
Група Регистриран: 14.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Август.2010 во 23:08 |
Spored mnogu spekulacii opozicijata podgotvuva teren za predvremeni izbori vo Mart 2011, no nejzinata slaba pozicija vo Parlamentot ne i dozvoluva da bide sigurna dali i kako moze da ja izvede celata rabota do kraj. Od druga strana Gruevski i svesen deka vo momentov ima podobra rejting pozicija ( 20 : 16 ) i deka moze povtorno da pobedi na slednite izbori, no koga bi bile vo ovaa godina i ne e siguren dali e pametno naprolet da mu go zadade posledniot udarna Branko Crvenkovski bidejki spored moe mislenje ima dve alternativi, a toa se: 1. Ako pobedi Gruevski, Branko go nema i ke go frlat od prozor od Bihacka., 2. Ako pobedi Branko, Gruevski i se sto e vo ovoj moment del od Vmro Dpmne ke zavrsi vo zatvor. Ve molam za logicen komentar po odnos na ova prasanje.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako a i potrebni SE. Mozje i porano da se sluchat.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последните настани и настапи наведуваат дека скоро со сигурност ќе има вонредни избори.Ете спрегната е дијаспората да даде додатни замаглувања за да не се видат економските неуспеси на владата.Плус се спремаат да земат гласови од дијаспората, Премиерот демек не можел да мисли каде на одмор...од многу работа...а оди после 12 часот, па лопатата во раце, фрлај бетон сечи ленти, дури и за метење на улици???Популизмот се зацврстува,непослушниците во партијата се дисциплинираат...се покажуваат мускулите, канал5 е пример за појако влијание на власта врз медиумите...што е видливо...значи знаци за припреми за избори...А и се активира Мартин... |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМА да има Избори...оти нема кого да бираме...хехе |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште тоа фали.
Еј, ако дојдат на власт, јас ви се колнам, ќе мавам со јајца по парламентот. Памтете ми го зборов. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj toa da dojde na vlast?.Belkim narodot za kogo k'e glasa( ovde nikogas ne birale).
Tolkav ni e demokratskiot kapacitet.
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Оваа година нема да има ..тоа е повеќе од сигурно...
а за догодина..ако се случат.... повторно ќе победи
ВМРО и Груевски..........
И тогаш г-нот Црвенковски ..не ќе треба да го фрлат од прозор...
...туку тој ..сам ќе се ...фрли .............
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо ќе ни се избори...не останаа нормални кандидати...кого ќе бираме?
си навикнавме да си чекориме -една напред,три назад...шо ќе ни се пак потреси...што убаво ни е вака западнати во летаргија
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во октомври или ноември ќе има предвремени избори, ако Груевски дотогаш не го реши спорот за името, предвидува поранешниот премиер Љубчо Георгиевски. Тајмингот според него е реален, бидејќи уште толку време ДУИ е подготвена да чека. Георгиевски: Октомври или ноември - реално време за избориАко овој месец Македонија ја испушти шансата за датум за преговори со ЕУ, а на есен и можноста за членство во НАТО, партијата на Ахмети ќе ја напушти владината коалиција, смета Георгиевски. http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?vestID=124019 |
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam ja sto voopsto mu davate prostor na Georgievski...Covekot nema nitu obraz nitu kredibilitet da toj nesto prognozira ... Mislam deka Makedonija treba da zavrsi so nego, javnosta treba da go frli na marginite kade i sto mu e mestoto...cccc... I sto ce vi e tema za sekoj novinarski napis ili vest....ovaa 'prognoza' slobodno moze da se smesti barem vo 3 vece otvoreni temi... Изменето од gonzo - 24.Август.2010 во 01:17 |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma toa georgievski go kazal za idealno vreme od meterooloshki pricini
kako sinopticarski srucnjak |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orlich,...a be shto voobshto mu go digash na toj idiotski impotenten gomnar,...ba ushte i toj ke kazuva shto kako,...i koga!
na drvo so nego samo,. ..ili ushte podobro ,...mesto zname ,..na nekoja od onie banderine... ... Изменето од brza - 24.Август.2010 во 00:31 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be brat, greshno si me svati;l. Ne si ja svatil sushtinata na pishuvanjto. Celta mi beshe da se vkluchat povekjeto vo diskusija i da kazjat deka stranski drzjavjani nemozjat i nemaat legitimitet da kazjuvaat shto kje ni se sluchi. A deka raboti na toa da gi zaladi maksimalno politchkite odnosi vo odrzjavata e povekje od tochno. |
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која глупост.Па теоретски не е можно да се одржат во октомври...Треба прочистување на списоците, решение и припрема за гласање на дијаспората...така да и пролет може да биде., дури во мај месец....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |