|
Миленко против Велија против Фрфљо |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Мај.2010 во 08:12 |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ic ne mi e gajle za ovie dvajca, ama ova ne smee da pomine nekazneto.. Sepak kaj nas postoi zakon, i vakvi privatni raboti ne smee da se pustaat vo javnost... Sepak tuka e narusena privatnost na povekje lugje, i kako i da e, eden ke pusti tuzba i garantirano dobiva. A milenko dobi pomiluvanje od vlasta samo da go koristi kako niven medium... Jasno, glasno i providno... I sega pocna da se ponasa kako serif... Si go prodade zadniceto.... Sto da kaze covek povekje...
A za Velija ne bi sakal ni da pocnam da komentiram, zasto ke vi se smaci i na vas i na mene... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova e da poludis dur sfatis sto Milenko saka da kaze. Ne e cudno sto e tolku agresiven vo ideite, i spletkan so vlasta. Na ista linija se.
Tolku se suetni, arogantni, nekreativni novinarive....ne znaat da zboruvaat, i kompenziraat so maftanje so racete i skokanje od stolce. Janko, Milenko, Chomo, Borjan, Robert, Vasko...da ne bese Olivera, kje nemase sto da gledame. Fina vojna si napravija, i sega kje si gi tepaat suetite na nas grb. Zasto pobogu plakjame da gi gledame ovie gluposti? |
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Миленко никогаш не бил новинар!!само обичен ТВ коментатор. Не ми е јасно што му обрнувате внимание воопшто. А за тој Велија па ич моабет не ни правам
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne sakam ni da gubam vreme i gledam likovi kako Milenko...
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во Македонија човек сакал или нејкел мора да “обрати внимание“ од проста и едноставна причина што многумина на кои не треба да им се обрати внимание го окупираа медиумскиот простор-ама целиот и во таков случај мора да се чита Свет или да се гледа ПИНК. За жал малку се или такаречи ич мдиуми кои се независни од кои можеш да добиеш некоја релевантна (без лични ставови или ставови на газдите на медиумите) информации. За мене Миленко и Велија се само двајца моментално актуелни луѓе кои работат за плата ( е сега за колкава, посебно колкава плата е она на газда Велија ) и кои како и се во Македонија за овие 20 години еден период се караат и се крвни непријатели, па по некое време стануваат први другари. Ама ич нема да ме зачуди ако во некое време не почнат да се дружат и да соработуваат (еве најновата кавга на нашето политичко небо-колку до вчера Филип Петровски и брат Љубе се сакаа, бранеа) . Затоа на сите овие сега веќе помалку актуелни (затоа што најнова е спомнатата погоре) настани јас си гледам со сеир додека седам дома или праам муабет со пријателите додека пијам кафе (за да не му ја мислам на минусот на картиците, на неколкуте неплатени сметки за парно, струја-интернетот редовно го плаќам). Ако сака човек да остане здрав при памет ке си вика- Секое чудо за 3 дена. |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
миленко
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За да се дадат некому волку ќелави човечиња, независно дали прстето е нагоре или надоле, треба да се познава таа личност доста добро.Очигледно ти го познаваш тој човек, па дај кажи ни и на нас смртнииците што чекориме позамјава, а не лебдиме, нешто повеќе. |
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е слика на македонското новинарство. Неписменост, неелоквентност, простотилаци, да се засрами човек што ги слуша. А најлошо е што сите до еден овие новинари се политичари во сенка и платеници на политички интереси. Сигурно не им е лесно оти во МК ни други професии не може да опстанат без ваква или онаква политичка поддршка, домашна или странска, па евентуално се претворат во слуги на политичките интереси.
Лично сметам дека ако некој има индикации за некакво кривично дело треба да ги презентира таму каде што им е местото, а не да ги објавува на интернет или телевизија. Верувам дека незаконски прибран доказ не држи на суд, така да Миленко се негира самиот. Двајцата се неписмени и криминогени елементи, шљамот на општеството, но нешто друго е симптоматично. Кога год треба да се донесе некаква меѓународна одлука за Македонија, посебно името, се случуваат разни афери, атентати, се пронаоѓа оружје, шиптарите претат... Не знам под чија контрола е сето тоа, ама се случува постојано во последниве дваесет години... Таа снимка што е презентирана сега е снимена пред две години. Зошто не е објавена тогаш? Мора да постои некаква задна намера зошто ова сега се вади на површина.
You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you cannot fool all of the people all of the time. (James Thurber)
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се двоумам уште дали да гласам за признавање IQ од 83,5 на Велија или за Геро Шпицот - спикер на собрание? А може и за Миленко - НАЈ МАЖ за 2010-та година.
Или Миленко (Чак) Норис, оти ужива на ваков начин пред јавноста да “докажува машкост“, што е и разбирливо ако грбот му е обезбеден со политички панцир. Видеото стоело три години некаде на нет, па некому сега му текнало да го става на форуми, да го вади во јавност, па и да покренува тужби. Не знам дали снимката има некаква правна вредност како доказен материјал, тоа некој правник ќе каже. Јасно е дека се лични бизнис војни во прашање. Овој што му го дал видеото, Петревски - Црни, има покренато постапка против Фрчко, за следење и прислушкување од политичко-идеолошки причини. Сега во кавгата се заплеткуваат и други актери, па поранешни (или сегашни, кој ги знае) вмровци, па од некаде и Љубчо се појавува... Бурлески. Изменето од Анастеа - 30.Мај.2010 во 03:00 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a koja mi e potrebata tebe neso da ti kazam i objasnam??? ZERO broj na smajli e irelevanten, dali eden ili sto, toa e samo slikicka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Коментаров како да ти е цитат од горе наведениот “новинар“? |
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Site kriminalci se O.K. togas sto e so drugite?
Изменето од marsovec - 30.Мај.2010 во 14:12 |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |