IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео > Купи - Продај
  Активни теми Активни теми RSS - Mamiya RB67 Pro na prodazba
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Mamiya RB67 Pro na prodazba

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака Обратен редослед
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Mamiya RB67 Pro na prodazba
    Испратена: 30.Мај.2010 во 01:36
Moze PayPal samo treba da ides i da prasas kako toa ide. Jas licno ne sum naracuval, ama znam lugje sto naracuvaat i im stignuva.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
miso_fx Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Април.2006
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miso_fx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 22:45
fala tegla, fino mi lici vtorava, mada nikad ne sum zemal second hand lekka da sega, drugo e koga mozesh da ja probash, ili vidish

a Paypal?

moze preku nashive "banki" ?

m.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 20:35
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miso_fx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 19:44
Koga vekke otide ova....

Baram shirokoagolen za Mamiya RB67

45mm ili 50mm

ima nekoj?

Misho
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 16:30
Toni, najdi mu na Dimi druga Mamiya za taa cena. Dobro kje bide vdomena i iskoristena . Inaku cenata od 400 evra e realna.
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 15:29
Tegla i jas si pomisliv deka kje ja zemam :(
sega uste koga mi kaza deka ja dal za 400 evra mi ide da se upucam :)

vtora sto mi bega po taa cena
aj valjda tretata kje ja zemam :)

Toni ako kolegata reshi da ja dava po taa cena i so nekolku objektivi prenesi mu deka kje ja kupam :)
Кон врв
focus Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2008
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај focus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 14:35
Taman rabota da e tajna, nema zosto.
Prodadena e za 400 eur. na student po fotografija nekade vo stranstvo.
If your pictures aren't good enough, you aren't close enough.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 04:21
Taman si pomisliv deka Dimi kje ja zeme. Steta тага
Кон врв
Pero_DzULA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pero_DzULA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 02:32
za kolku otide Mamiyata ako ne e tajna (a podobro da ne e)

Изменето од Pero_DzULA - 29.Мај.2010 во 02:32
NIKON D200 + AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G IF ED + AF NIKKOR 70-300mm 1:4-5.6 G + NIKKOR AF 50mm f/1.8D
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај focus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 19:25
Poleka Koki da ne se .... od smeenje.
Malo pojasnuvanje za da sepak Koketo ne bide zemen seriozno:
Mojata Mamiya se prodade, a imam kolega koj razmisluva za prodazba na negovata, samo ne znam sto se ima so nea. Vo slucaj da se resi da ja prodade sekako ce bide oglasena.
Za odsutnosta, bev tri dena na teren vo planina pa zatoa ne odgovoriv na porakite.

Изменето од focus - 29.Мај.2010 во 14:33
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 15:32
hahahah
d*peshka газење%20од%20смеење
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај focus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2010 во 10:00
Se izvinuvam sto ne odgovoriv na prasanjata, ne bev vo moznost.
Mamiya-ta se prodade, ama verojatno ce ima uste edna za prodavanje, ce vidime ...
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miso_fx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2010 во 17:14
Me interesira 50mm
moze da ja vidam vednash?

m.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2010 во 15:23
A, ima adapter za da se koristat lekjite na Canon ili Nikon DSLR? голема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,142 секунди.