|
Прашање |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Maja3
Нов член Регистриран: 20.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Март.2010 во 21:45 |
Za nekoj den na decko mi mu e rodenden, i megju drugite podaroci shto sakam da mu gi podaram se mislam pomegu ubava maketa na brod ili onakov set za sol i biber shto e, pa me interesira dali nekoj ima i nekoja ideja za interesna poraka soodvetno napisana na podarokot.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Маја,па кај ти текна на сет за сол и бибер
Дај барем за шеќер купи му ,па напиши нешто слатко
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А една партија секс а?
А пред тоа можеш да му подариш книгана „Камасутра“. Биди имагинативна! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kupi go setot i porakata bi bila:zasekogash zaedno da si go zabiberuvame zivotot
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маја сака уште на старт да ја '' зачини ''врската
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убава макета брод, или сет за бибер и сол. Да не е ова скриена камера.
Купи му ти една шеќерана, да не му паѓат шеќерот навечер. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj i tekna ,,setot,,
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подари му брод и на него напиши
“ доколку знаеш да пловиш , биди сигурен дека ќе впловиш
во вистинското пристаниште “
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
купи ги двете
Биди мој капетан ..... земи го кормилото......и заплови...... затегни ги сите бродски јажиња ....... нека белото едро се оптегне..... знамето горе победоносно нека се вее.... доколку драги мој налеташ на некоја олуја..... големите бранови нема да ги совладаш... бродот ќе потоне.... прав бродолом.... не се секирај нема да биде крај..... соларникот ќе ти остане... за да се сеќаваш колку си ја забиберил нашата љубов..... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
подари му нова чаша за чување вилици
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и бротче да плива горе
а тие JAWS ќе бидат како од спилберг филмо а ако и посоли вода со солничката ене ти блок бастер у комплету |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova za sol i biber nikogas ne bi mi teknalo kako podarok...osven mozebi na baba mi za 8 mart...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nadezna mladina ....
Ela gush Изменето од Blue Scarlet - 20.Март.2010 во 23:21 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |